Eveniment in domeniul project management - Romsym Data organizeaza conferinta "Managementul cerintelor si al calitatii in proiecte. Solutii specializate de project management"

BUCURESTI - 15 februarie 2005

Comunicat tip General in Afaceri

Romsym Data vă invită să participaţi la conferinţa Managementul cerinţelor şi al calităţii în proiecte. Soluţii specializate de project management care se va desfăşura la Crowne Plaza pe 28 februarie 2005, începând cu ora 9.30.

Evenimentul este dedicat prezentării unor noi soluţii specializate de project management aduse pe piaţa românească, soluţii de la companiile lider în domeniu – Telelogic şi Minitab. Toţi cei interesaţi se pot înscrie pentru a participa la eveniment până pe 18 februarie, pe email – loredana@newmedia.com.ro – sau la tel: (021) 211 31 26, persoana de contact fiind Loredana Călugărescu.

Eveniment in domeniul project management - Romsym Data organizeaza conferinta

„Folosind astfel de soluţii de afaceri pentru managementul cerinţelor şi al calităţii în proiecte, specialiştii au ocazia de a eficientiza procesul de muncă şi de a obţine rezultate mai bune într-un timp mai scurt” a declarat Florina Balint, Director General Romsym Data.

Evenimentul este structurat în două părţi, câte una pentru fiecare companie şi produsele sale. Prima parte a zilei este dedicată Telelogic şi produselor Doors şi Synergy şi a unui studiu de caz Doors şi conceptul Dodaf, în timp ce după prânz participanţii vor afla informaţii utile dintr-o prezentare Minitab şi a unui studiu de caz Minitab.

Despre new media Agency

Despre Telelogic

Înfiinţată în 1983, Telelogic este lider în oferirea de soluţii pentru sisteme avansate şi dezvoltare de software. Instrumentele software Telelogic sunt intuitive, de înaltă clasă şi ajută la automatizarea şi suportul pentru cele mai bune practici de-a lungul ciclului de viaţă al aplicaţiior, lasând libertate echipelor de dezvoltatori să se concentreze asupra principalelor competenţe şi să-şi aplice talentul şi energia pentru gasirea de noi funcţii cu valoare adăugată. Prin optimizarea fiecărei faze de dezvoltare, Telelogic oferă companiilor posibilitatea de a livra sisteme şi software de o calitate superioară, cu o mai mare predictibilitate, timp redus de marketare şi costuri generale mai mici.

Despre Minitab

Minitab este providerul lider de soluţii pentru îmbunătăţirea performanţelor. MINITAB Statistical Software a fost folosit pentru a implementa aproape toate iniţiativele majore ale Six Sigma în întreaga lume, si Minitab Quality Companion® este instrumentul ales de profesionişti pentru a îşi crea, organiza şi actualiza proiectele.

Despre Romsym Data

Romsym Data este unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluţii IT din România, oferind tehnologie de ultimă oră, produsă de lideri mondiali în: - soluţii de securitate (Symantec, Arkeia, GFI, Patron Global, Veritas), - managementul reţelelor (Alt-N Technologies, Vector, Tobit Software, Blue Coat) - DTP şi web design (Adobe, Macromedia, Xara, Strata) - managementul afacerilor (Business Objects, SPSS, Palisade, SumTotal, CorVu, i2) - softuri utilitare (ACD Systems, Realnetworks, WinZip, Install Shield Software, Realnetworks, Roxio, Total Commander) – dezvoltare şi soft ştiinţific (MathSoft, MathWorks, YesSoftware, Micro Focus) - sisteme open source (Red Hat şi soluţii de la LxPN).

De asemenea, Romsym Data oferă consultanţă şi training în domeniul IT prin intermediul unuia dintre cele mai moderne centre de profil din România - centrul ITtraining, predate de specialişti cu înaltă calificare, certificaţi internaţional.

Dintre clienţii Romsym Data menţionăm Alcatel, Automobile Dacia, Banc Post, Banca Românească, BCR Leasing, BRD, BAT, Electrica, Europharm, Excelent, Flanco, Interbrew, Ministerul Justiţiei, McDonald’s, Orange, Miro Bank, Pagini Aurii, RATB, Raiffeisen Bank, Shell, Sindan, Ursus, SNCFR, Volksbank, Timken.
Pentru mai multe informaţii:
Loredana Călugărescu
new media Agency
Tel./Fax: 021 211 31 26
loredana@newmedia.com.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/new-media-agency/eveniment-in-domeniul-project-management-romsym-data-organizeaza-conferinta-managementul-cerintelor-si-al-calitatii-in-proiecte-solutii-specializate-de-project-management1