LOAD 2006 - IBM sustine dezvoltarea Linux in Romania

BUCURESTI - 12 octombrie 2006

Comunicat tip General in IT&C

IBM continuă să fie un partener de încredere pentru a patra ediţie consecutivă a LOAD - Linux Open Alternative Days, ce se va desfăşura la Athénée Palace Hilton Bucureşti între 17 şi 18 octombrie 2006. Linux Open Alternative Days rămâne în continuare cel mai important eveniment din România dedicat soluţiilor hardware şi software bazate pe Linux. Anul acesta participanţii la eveniment vor avea ocazia să primească informaţii de primă mână de la reprezentanti de varf ai companiei IBM, precum Adam Jollans - Worldwide Linux Marketing Strategy Manager pentru IBM, prezent în România special pentru această ocazie.

LOAD 2006 - IBM sustine dezvoltarea Linux in Romania

“Ne bucurăm să fim prezenţi din nou în cadrul acestui important eveniment business to business dedicat soluţiilor open source, un moment special pentru comunitatea Linux din România. IBM susţine Linux ca mijloc de promovare a standardelor deschise, asigurand astfel inter-operabilitatea la nivelul diversităţii aplicaţiilor, tehnologiilor şi echipamentelor de calcul. Linux deţine un rol important în strategia „on demand” a companiei IBM, prin faptul că poate asigura firmelor un mediu de calcul flexibil, adaptabil rapid la schimbările impuse de piaţă. Participarea IBM ca partener în cadrul Linux Open Alternative Days reafirmă angajamentul nostru în promovarea soluţiilor open source bazate pe Linux în România” a mentionat Theodor Borangiu, Manager of IBM Linux Competency Center, IBM Romania.

Structura evenimentului permite o abordare din mai multe perspective a ceea ce înseamnă open source, astfel încât specialiştii din domeniu vor expune soluţii şi motivaţii pentru adoptarea soluţiilor open source, pretabile în diverse domenii de activitate, de la industrie la agricultură, de la media la servicii medicale sau financiare, educaţie şi administraţie.

Prezentările ce vor avea loc în cele două zile ale evenimentului vor aduce în atenţia participanţilor noile soluţii software şi hardware open source bazate pe platforma Linux.Tematica abordată cuprinde domenii ca : Servers & Server Management, Desktop Solutions, Security, Storage, Communication/Networking, Databases, Data Management, Software Development, Training, Etică şi legislaţie iar printre speakerii invitaţi se numără reprezentanţi ai IBM, Red Hat, Rompetrol, BIT Software, Novell, Nuxeo, IT Training, Zitec, Arxia, Metromind, SNS.

Pe site-ul dedicat evenimentului, www.load.ro veţi găsi toate informaţiile legate de eveniment şi veţi putea, de asemenea, să vă înregistraţi ca participant.

Partener Linux Open Alternative Days - IBM.
Sponsori:IT Training, Red Hat, RDS net, Romsym Data, Arxia, Bit Software, Nuxeo, Novell
Parteneri Media: The Money Channel, Vodanet, Comunicatedepresa.ro, Radio Lynx, Chip online, E-week, ROL.ro, PC Forum, Computer Bild, SmartNews.

Despre IBM
IBM este este cea mai mare companie de tehnologia informatiei din lume si lider de peste 90 de ani in a ajuta companiile sa inoveze. Atragand resurse atat din interior cat si de la partenerii sai de afaceri importanti, IBM ofera o gama larga de servicii, finantare, solutii, si tehnologii care permit clientilor sai sa beneficieze deplin de noua era on demand. Pentru mai multe informatii despre compania IBM, va rugam vizitati www.ibm.com

Despre new media Agency

Despre new media PR