Macromedia anunta disponibilitatea imediata a Coldfusion MX 7

BUCURESTI - 8 februarie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Noua versiune extinde Internet-ul către dispozitivele mobile şi furnizează suport pentru noi forme inovatoare, raportare şi soluţii de printare.

Macromedia (Nasdaq: MACR) a anunţat disponibilitatea imediată a Macromedia ColdFusion MX 7, cunoscut anterior sub numele de "Blackstone". ColdFusion este cel mai rapid şi uşor mod de a crea şi implementa aplicaţii Internet puternice. Dezvoltatorii au adoptat deja cea mai recentă versiune a serverului de aplicaţie ColdFusion şi rezolvarea provocărilor de dezvoltare cu noul conţinut web printabil, forme bogate, opţiuni de implementare mult mai flexibile şi raportare integrată, strucutrată. ColdFusion MX 7 oferă de asemenea inovaţii eficiente din punct de vedere al costurilor şi puternice pentru interacţiunea cu dispozitivele mobile utilizând serviciul de mesaje scurte (SMS) format text.

Macromedia anunta disponibilitatea imediata a Coldfusion MX 7

"Macromedia face încă o dată problemele dificile de dezvoltare uşor de soluţionat cu capabilităţile noi şi inovative disponibile în cadrul ColdFusion MX 7," a declarat David Mendels, general manager, Macromedia. "ColdFusion MX 7 le oferă organizaţiilor soluţia rapidă de a crea aplicaţii Internet care furnizează ROI (return on investment) clar şi îi aduc utilizatorului final o experienţă mai atrăgătoare. "

În plus faţă de aplicaţiile web-based, ColdFusion MX 7 le permite dezvoltatorilor să creeze o nouă clasă de aplicaţii Internet pentru lumea mobilă. Aceste noi capabilităţi oferă un mod mai sigur de a extinde aplicaţiile pe telefoanele mobile ale utilizatorilor prin intermediul mesajelor text SMS. Aplicaţiile pot fi create de asemenea pentru accesul prin intermediul clienţilor de instant messaging. Cea mai recentă opţiune de implementare le permite companiilor să se adreseze unei arii largi de nevoi ale afacerilor pentru forţa de muncă mobilă.

ColdFusion MX 7 le permite dezvoltatorilor să creeze aplicaţii Internet mai puternice într-un timp mai scurt ca înainte.

Noile opţiuni de raportare a afacerii din cadrul ColdFusion MX 7 le permite dezvoltatorilor să genereze rapoarte structurate în contextul aplicaţiilor web şi le oferă utilizatorilor acces la date importante pentru afaceri în formate uşor de înţeles.

"ColdFusion MX 7 promite să fie cea mai prietenoasă cu dezvoltatorii versiune a ColdFusion creată," a menţionat Joel Cox, IT project manager, The Goodyear Tire & Rubber Company.

Despre new media Agency

Despre Macromedia

Experienţa contează. Macromedia se conduce după principiul că experienţele memorabile stau la baza marilor afaceri. Software-ul Macromedia este folosit de milioane de utilizatori din domeniul afacerilor, din rândul dezvoltatorilor de soft şi ai designerilor, pentru a crea şi a oferi experienţe impresionante, puternice şi memorabile – pe Internet, în media clasice, wireless sau pentru dispozitive digitale.

Despre Romsym Data

Romsym Data este distribuitor autorizat al produselor Macromedia în România.

Romsym Data este unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluţii IT din România, oferind tehnologie de ultimă oră, produsă de lideri mondiali în: - soluţii de securitate (Symantec, Arkeia, GFI, Patron Global, Veritas), - managementul reţelelor (Alt-N Technologies, Vector, Tobit Software, Blue Coat) - DTP şi web design (Adobe, Macromedia, Xara, Strata) - managementul afacerilor (Business Objects, SPSS, Palisade, SumTotal, CorVu, i2) - softuri utilitare (ACD Systems, Realnetworks, WinZip, Install Shield Software, Realnetworks, Roxio, Total Commander) – dezvoltare şi soft ştiinţific (MathSoft, MathWorks, YesSoftware, Micro Focus) - sisteme open source (Red Hat şi soluţii de la LxPN).

De asemenea, Romsym Data oferă consultanţă şi training în domeniul IT prin intermediul unuia dintre cele mai moderne centre de profil din România - centrul ITtraining, predate de specialişti cu înaltă calificare, certificaţi internaţional.

Dintre clienţii Romsym Data menţionăm Alcatel, Automobile Dacia, Banc Post, Banca Românească, BCR Leasing, BRD, BAT, Electrica, Europharm, Excelent, Flanco, Interbrew, Ministerul Justiţiei, McDonald’s, Orange, Miro Bank, RATB, Raiffeisen Bank, Shell, Sindan, Ursus, SNCFR, Volksbank, Timken.
Pentru mai multe informaţii:
Alin Zăinescu
new media Agency
Tel./Fax: 021 211 31 26
alin.zainescu@newmedia.com.ro
romsym@romsym.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/new-media-agency/macromedia-anunta-disponibilitatea-imediata-a-coldfusion-mx-71