MACROMEDIA FLEX CÂŞTIGĂ TEREN ÎN DEZVOLTAREA APLICAŢIILOR STRATEGICE RICH INTERNET. Noul mediu integrat de dezvoltare Flex Builder este acum disponibil

BUCURESTI - 24 august 2004

Comunicat tip General in IT&C

Macromedia (Nasdaq: MACR) a anunţat adoptarea rapidă a Macromedia Flex şi disponibilitatea Macromedia Flex Builder, un nou mediu integrat de dezvoltare (IDE) creat pentru a eficientiza dezvoltarea aplicaţiei Flex. De la lansarea iniţială de la finalul lunii martie peste 40 de organizaţii incluzând Lockheed Martin, PC Connection, Telus, Universitatea din Pennsylvania şi Senatul Statelor Unite au devenit clienţi ai Flex. Flex ajută organizaţiile să îşi atingă întregul potenţial de aplicaţii strategice prin furnizarea unei interfeţe pentru utilizator mult mai atractivă şi eficientă, cu mai puţin efort decât tehnologia web tradiţională bazată pe pagini.

Pentru a încuraja adoptarea şi succesul, Macromedia a adăugat Flex Builder la linia Flex. Creat să accelereze toate aspectele dezvoltării aplicaţiilor rich Internet, conţinând layout pentru interfaţă, codare, debugging şi livrare, Flex Builder uşurează procesul de învăţare a Flex pentru echipe şi produce rezultate superioare într-un timp mai scurt. Flex Builder oferă design view pentru layout-ul interfeţei vizuale, un editor de cod pentru layout-ul interafeşei vizuale, XML şi ActionScript robust şi capacităţi sofisticate de debug, capacităţi care asigură rezultate de calitate.

"Observăm o renaştere în dezvoltarea aplicaţiilor pentru organizaţii care a fost catalizată către Flex şi avansează acum către mainstream," a spus David Mendels, senior vice president, Macromedia. "Aplicaţiile furnizate de utilizatorii Flex sunt remarcate în întreaga lume şi extind graniţele a ceea ce era considerat înainte posibil, deopotrivă în experienţa utilizatorului şi în dezvoltarea fluxului de muncă."

Organizaţiile folosesc Flex pentru a adăuga interfeţe mai eficiente într-o varietate de aplicaţii strategice, incluzând dashboard-uri pentru date vizuale care furnizează mai multă profunzime într-un timp mai scurt, configuratori de produse şi hărţii direcţionate de shopping, care îi ajută pe utilizatori să navigheze printre sarcini complexe de e-commerce şi aplicaţii de self-service pentru consumatori, ce reduc seminificativ traficul în call center-uri.

Optimal Payments, Inc., un provider global de servicii de procesare a plăţilor, a folosit Flex pentru a dezvolta o singura interfaţă care combină sistemul de management al relaţiei cu consumatorii existent cu un sistem de management al schimbării dezvoltat la nivel intern. Echipa care a dezvoltat sistemul a aflat că Flex le permite să creeze într-un timp mai scurt o interfaţă mult mai atrăgătoare şi eficientă, folosind cu 35% mai puţin cod decât alte soluţii.

"Cu Flex, am combinat două sisteme într-unul singur unificat, uşor de folosit," a declarat David Jokinen, vice president of product development, Optimal Payments. "Am eliminat durerile de cap legate de instalare şi întreţinere asociete cu soluţiile noastre client anterioare mai greoaie şi am crescut productivitatea prin procesele interne eficiente şi reducerea duplicării datelor.”

Zones, Inc., un distribuitor direct marketing de produse de tehnologia informaţiei a apelat la Flex pentru a crea o aplicaţie rich Internet care eficientizează pentru forţa sa de vânzări. Cum aplicaţia este uşor de folosit, Zones se aşteaptă la o reducere în cheltuielile staff-ului său de vânzări, care să se adauge la timpul de training pe care îl economisesc

"Aplicaţia se integrează cu sistemele CRM şi ERP, la fel ca şi cu baza noastră de date Oracle şi ne ajută să reducem semnificativ timpul de training al utilizatorului final," a afirmat Anwar Jiwani, chief information officer, Zones. "Flex ne oferă posibilitatea de a furniza o aplicaţie care eficientizează procesele noastre critice de vânzări într-un mod care nu era posibil cu tehnologia web tradiţională."

Flex Builder a fost adoptat rapid şi utilizat de mulţi dezvoltatori Flex de început în beta testing. Utilizatorii iniţiali valorizează câştigurile de productivitate pe care Flex Builder le aduce dezvoltării Flex.

"Am folosit Flex Builder şi Flex petru a dezvolta nivelul de prezentare pentru o aplicaţie de organizaţie şi echipa de dezvoltare a observat că Flex Builder este un instrument flexibil, robust," a spus Steve Pruit, software architect, Exstream Software. "Putem crea rapid interfaţa utilizator prin comutarea între modurile de vizualizare cod si design şi familia mare de componente ale MXML au făcut această sarcină mult mai accesibilă."

Despre new media Agency

DESPRE MACROMEDIA

Experienţa contează. Macromedia se conduce după principiul că experienţele memorabile stau la baza marilor afaceri. Software-ul Macromedia este folosit de milioane de utilizatori din domeniul afacerilor, din rândul dezvoltatorilor de soft şi ai designerilor, pentru a crea şi a oferi experienţe impresionante, puternice şi memorabile – pe Internet, în media clasice, wireless sau pentru dispozitive digitale.

DESPRE ROMSYM DATA

Romsym Data este distribuitor autorizat al produselor Macromedia în România.

Romsym Data este unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluţii IT din România, oferind tehnologie de ultimă oră, produsă de lideri mondiali în: - soluţii de securitate (Symantec, Arkeia, GFI, Patron Global, Veritas), - managementul reţelelor (Alt-N Technologies, Vector, Tobit Software, Blue Coat) - DTP şi web design (Adobe, Macromedia, Xara, Strata) - managementul afacerilor (Business Objects, SPSS, Palisade, SumTotal, CorVu, i2) - softuri utilitare (ACD Systems, Realnetworks, WinZip, Install Shield Software, Realnetworks, Roxio, Total Commander) – dezvoltare şi soft ştiinţific (MathSoft, MathWorks, YesSoftware, Micro Focus) - sisteme open source (Red Hat şi soluţii de la LxPN).

De asemenea, prin divizia sa Romsym Consulting, Romsym Data oferă consultanţă şi training în domeniul IT prin intermediul celui mai modern centru de profil din România - centrul ITtraining, predate de specialişti cu înaltă calificare, certificaţi internaţional.

Dintre clienţii Romsym Data menţionăm Alcatel, Automobile Dacia, Banc Post, Banca Românească, BCR Leasing, BRD, BAT, Electrica, Europharm, Excelent, Flanco, Interbrew, Ministerul Justiţiei, McDonald’s, Orange, Miro Bank, RATB, Raiffeisen Bank, Shell, Sindan, Ursus, SNCFR, Volksbank, Timken.
Pentru mai multe informaţii:

Romsym Data
Str. Popa Nan, nr. 108A
Sector 3, Bucureşti

Tel.: 021 323 14 31
Fax: 021 322 16 50
office@romsym.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/new-media-agency/macromedia-flex-castiga-teren-in-dezvoltarea-aplicatiilor-strategice-rich-internet-noul-mediu-integrat-de-dezvoltare-flex-builder-este-acum-disponibil1