Macromedia trimite Flex 1.5 la Conferinţa MAX 2004. Licenţe necomerciale gratuite pentru implementare sunt disponibile pentru dezvoltatorii calificaţi

BUCURESTI - 3 noiembrie 2004

Comunicat tip General in IT&C

Macromedia (Nasdaq: MACR) a anunţat recent disponibilitatea imediată a Macromedia Flex 1.5, cea mai nouă versiune a serverului său de prezentare şi schema cadru a aplicaţiei care le oferă echipelor companiilor de dezvoltare posibilitatea de a pune interfeţe mult mai eficiente pentru aplicaţiile critice ale afacerilor lor. Companii lider într-o arie largă de industrii folosesc Flex pentru a crea şi implementa aplicaţii Internet bogate pentru vânzările direcţionate, automatizarea proceselor afacerilor şi aplicaţiile dashboard interactive. Pentru mai multe informaţii sau pentru a downloada Macromedia Flex, vizitaţi http://www.macromedia.com/go/flex.

Flex 1.5 include patru avantaje cheie care le permit dezvoltatorilor să creeze şi să furnizeze aplicaţii mai eficiente decât în trecut: un display al datelor şi vizualizare îmbunătăţite, stiluri şi skinning mult mai versatile, platforme adiţionale nou furnizate şi performanţă sporită.

Dezvoltatorii pot crea aplicaţii de vizualizare a datelor mai eficiente utilizând noile componente de diagrame interactive şi datagrid-uri îmbunătăţite. Setul extins al produsului de componente de stiluri le oferă dezvoltatorilor posibilitatea de a realiza repede o arie mai mare de ajustări look-and-feel, în timp ce skinning-ul mai uşor permite un control infinit asupra „the look and feel” al aplicaţiei. Flex 1.5 include suport nou pentru Oracle Application Server 10g, IBM AIX, şi Fujitsu Interstage 6 pe parte de server, în timp ce pe partea clientului, dezvoltatorii pot furniza aplicaţiile lor browser-ului sau mediului desktop de implementare Macromedia Central. Timpul de rulare al bibliotecilor folosite în comun şi startup-ul mult mai rapid al altor aplicaţii pot accelera dramatic download-urile aplicaţiei si performanţa.

În plus, licenţa necomercială Macromedia Flex care le permite indivizilor calificaţi, inclusiv studenţi, educatori în tehnologie şi dezvoltatori individuali să creeze şi să implementeze aplicaţii Flex gratis, este de asemenea disponibilă acum. Pentru a aplica pentru acest program, sau pentru a obţine mai multe informaţii despre program, vizitaţi http://www.macromedia.com/go/flexlicenses.

Despre new media Agency

Despre Macromedia

Experienţa contează. Macromedia se conduce după principiul că experienţele memorabile stau la baza marilor afaceri. Software-ul Macromedia este folosit de milioane de utilizatori din domeniul afacerilor, din rândul dezvoltatorilor de soft şi ai designerilor, pentru a crea şi a oferi experienţe impresionante, puternice şi memorabile – pe Internet, în media clasice, wireless sau pentru dispozitive digitale.

Despre Romsym Data

Romsym Data este distribuitor autorizat al produselor Macromedia în România.

Romsym Data este unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluţii IT din România, oferind tehnologie de ultimă oră, produsă de lideri mondiali în: - soluţii de securitate (Symantec, Arkeia, GFI, Patron Global, Veritas), - managementul reţelelor (Alt-N Technologies, Vector, Tobit Software, Blue Coat) - DTP şi web design (Adobe, Macromedia, Xara, Strata) - managementul afacerilor (Business Objects, SPSS, Palisade, SumTotal, CorVu, i2) - softuri utilitare (ACD Systems, Realnetworks, WinZip, Install Shield Software, Realnetworks, Roxio, Total Commander) – dezvoltare şi soft ştiinţific (MathSoft, MathWorks, YesSoftware, Micro Focus) - sisteme open source (Red Hat şi soluţii de la LxPN).

De asemenea, prin divizia sa Romsym Consulting, Romsym Data oferă consultanţă şi training în domeniul IT prin intermediul celui mai modern centru de profil din România - centrul ITtraining, predate de specialişti cu înaltă calificare, certificaţi internaţional.

Dintre clienţii Romsym Data menţionăm Alcatel, Automobile Dacia, Banc Post, Banca Românească, BCR Leasing, BRD, BAT, Electrica, Europharm, Excelent, Flanco, Interbrew, Ministerul Justiţiei, McDonald’s, Orange, Miro Bank, RATB, Raiffeisen Bank, Shell, Sindan, Ursus, SNCFR, Volksbank, Timken.
Pentru mai multe informaţii:
Alin Zainescu
new media Agency

Tel./Fax: 021 211 31 26
alin.zainescu@newmedia.com.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/new-media-agency/macromedia-trimite-flex-1-5-la-conferinta-max-2004-licente-necomerciale-gratuite-pentru-implementare-sunt-disponibile-pentru-dezvoltatorii-calificati1