Macromedia Web Publishing System castiga premiul SIIA Codie

BUCURESTI - 30 mai 2005

Comunicat tip General in IT&C

Macromedia (Nasdaq: MACR) a anunţat recent că Macromedia Web Publishing System a câştigat premiul SIIA Codie pentru cea mai bună soluţie de management a conţinutului. Premiile anuale Codie ale asociaţiei pentru industria de software şi informaţii(SIIA) onorează creativitatea şi inovaţia în industria informaţiilor de peste 20 de ani. Premiile Codie rămân un standard pentru viziune şi îmbunătăţiri aduse în industria de software şi informaţii.

Macromedia Web Publishing System castiga premiul SIIA Codie

“Macromedia este onorată să câştige un premiu Codie pentru Macromedia Web Publishing System”, a declarat Tom Hale, General Manager la Macromedia. “Acest premiu reflectă angajamentul nostru continuu pentru a revoluţiona industria cu produse care să ofere o mai bună experienţă pentru cei existenţi în organizaţie, de la dezvoltatori web şi profesionişti în domeniul afacerilor până la manageri IT”.

Macromedia Web Publishing System este o soluţie completă, scalabilă care oferă posibilitatea profesioniştilor din mediul de afaceri să publice conţinut pe site fără a mai fi nevoie de un mediu standardizat. Web Publishing System se constituie dintr-un instrument de birou(Macromedia Contribute) pentru crearea şi editarea conţinutului web, precum şi dintr-un server care administrează şi organizează procesul de publicare web.

Despre new media Agency

Despre Macromedia

Experienţa contează. Macromedia se conduce după principiul că experienţele memorabile stau la baza marilor afaceri. Software-ul Macromedia este folosit de milioane de utilizatori din domeniul afacerilor, din rândul dezvoltatorilor de soft şi ai designerilor, pentru a crea şi a oferi experienţe impresionante, puternice şi memorabile – pe Internet, în media clasice, wireless sau pentru dispozitive digitale.

Despre Grupul Romsym

Grupul Romsym este distribuitor autorizat al produselor Macromedia în România.

Romsym Data este prima companie românească certificată conform standardelor internaţionale BS 7799-2:2002 pentru implementarea şi menţinerea sistemului propriu de management al securităţii informaţiilor, certificare acordată de către Societatea Română pentru Asigurarea Calităţii (SRAC) şi IQNet (International Certification Network).

Romsym este unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluţii IT din România, oferind tehnologie de ultimă oră, produsă de lideri mondiali în: - soluţii de securitate (Symantec, Arkeia, GFI, Patron Global, Veritas), - managementul reţelelor (Alt-N Technologies, Vector, Tobit Software, Blue Coat) - DTP şi web design (Adobe, Macromedia, Xara, Strata) - managementul afacerilor (Business Objects, SPSS, Minitab, SumTotal, Telelogic) - softuri utilitare (ACD Systems, Realnetworks, WinZip, Install Shield Software, Realnetworks, Roxio, Total Commander) - dezvoltare şi soft ştiinţific (MathSoft, MathWorks, YesSoftware, Micro Focus) - sisteme open source (Red Hat şi soluţii de la LxPN).

De asemenea, Romsym Data oferă consultanţă şi training în domeniul IT prin intermediul unuia dintre cele mai moderne centre de profil din România - centrul ITtraining, predate de specialişti cu înaltă calificare, certificaţi internaţional.

Dintre clienţii Romsym Data menţionăm Alcatel, Automobile Dacia, Banc Post, Banca Românească, BCR Leasing, BRD, BAT, Electrica, Europharm, Excelent, Flanco, Interbrew, Ministerul Justiţiei, Miro Bank, McDonald’s, Orange, Pagini Aurii, RATB, Raiffeisen Bank, Shell, Sindan, Ursus, SNCFR, Volksbank, Timken.
Pentru mai multe informaţii:
Alin Zăinescu
new media Agency
Tel./Fax: 021 211 31 26
alin.zainescu@newmedia.com.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/new-media-agency/macromedia-web-publishing-system-castiga-premiul-siia-codie1