Mozart Fest transforma Bucurestiul intr-o mare capitala europeana

BUCURESTI - 5 iulie 2006

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Fisiere atasate:

16087-afis-mozart-fest.pdf


Primaria Bucuresti prin Centrul de Proiecte Culturale Al Municipiului Bucuresti – ArCuB,WIENER MOZART JAHR/ ANUL VIENEZ MOZART 2006 si Primaria Viena organizeaza in perioada 7-16 iulie, MOZART FEST 2006.

Mozart Fest transforma Bucurestiul intr-o mare capitala europeana

Evenimentul Vienna Mozart Music Film Festival marcheaza 250 de ani de la nasterea lui Wolgang Amadeus Mozart. Bucurestiul se aliniaza prin organizarea si gazduirea acestui eveniment marilor capitale din Europa Centrala care il sarbatoresc anul acesta pe Mozart.
Mozart Fest se va desfasura in perioada 7-16 iulie, si va fi localizat in Piata Enescu, langa Ateneul Roman si Palatul Regal si va fi deschis publicului zilnic, intre orele 10 si 23.
O scena imensa, 300 de locuri pentru spectatori, concerte cu artisti romani de prestigiu, premianti la festivalurile internationale de muzica, pictori, chioscuri cu suveniruri, expozitii, cafenele, patiserii, bere, voie buna si Mozart. Iar intrarea va fi libera.
Desfasuratorul zilelor de eveniment va arata astfel: intre 10-20, Piata Enescu va rasuna de muzica lui Mozart, cafenelele si patiseriile vor fi deschise, la fel si punctele de informare turistica. De la 20 la 21, concerte cu partituri de Mozart interpretate de artisti romani, iar de la 21 la 23, proiectii de filme muzicale, opere, concerte, evenimente muzicale si productii despre viata lui Mozart.
7-16 iulie, Piata Enescu, MOZART FEST transforma Bucurestiul intr-o mare capitala europeana.

Despre new media Agency

MOZART FEST este un eveniment organizat de Primaria Bucuresti prin Centrul de Proiecte Culturale al Municipiului Bucuresti – ArCuB, si Primaria Viena .

Diana Cotoros
0722.606.254