Nu rata Marketing 360 !

BUCURESTI - 28 aprilie 2006

Comunicat tip General in Media / Publicitate

In data de 9 mai, la JW Marriott Bucuresti se desfasoara prima editie a evenimentului Marketing 360°, eveniment dedicat disciplinelor marketingului si comunicarii, gandit pentru a aduce valoare adaugata profesionistilor din companii dinamice, agentii de advertising si PR. Peste treizeci specialisti in marketing si comunicare vor sustine 8 conferinte si seminarii. Organizatorii evenimentului sunt companiile Evensys Consult si New Media PR.

Nu rata Marketing 360 !

Conceptul Marketing 360° prefigureaza un eveniment unic pentru mediul de afaceri din Romania. Unicitatea sa consta in abordarea de 360° a tendintelor din marketing, explicand ceea ce se intampla astazi in marketing si comunicare, ce solutii functioneaza in contextul actual, ce urmeaza sa se intample in viitor cu media si consumatorii, ce poti face pentru a avea succes in campaniile tale.

Evenimentul Marketing 360° ofera, prin intermediul celor 35 de vorbitori cu experienta o perspectiva completa asupra strategiilor care au generat sau pot genera rezultate semnificative. Acest eveniment concentrat, de o zi, va ofera accesul la cele mai noi tendinte in marketing si comunicare, in planificare, creativitate si strategie, impartasite de nume de referinta si companii de renume de pe piata care acopera domeniul in totalitate dintre care mentionam pe:

•Cristofor Iosub - OgilvyOne & 141 Worldwide
•Bogdan Enoiu - McCann Erickson
•Monica Iavorschi – Arctic
•Felix Tataru – GMP
•Bogdan Naumovici - Leo Burnett
•Gabriela Lungu - Ogilvy PR
•Beatrice Danis – FutureBrand
•Iulian Padurariu - Trout&Partners
•Adrian Botan - McCann-Erickson
•Dan Petre - D&D Research
•Razvan Matasel - Leo Burnett
•Crenguta Rosu - DC Communication
•Sorin Psatta - Graffiti BBDO
•Orlando Nicoara – Netbridge
•Marius Ursache – Grapefruit

Temele de actualitate abordate la aceasta prima editie sunt:
'Noua ordine in marketing si comunicare: reinventare, integrare si inovatie',
'Cum pot atinge excelenta brandurile romanesti',
'Arhitectura unei strategii de marketing' ,
'Parteneriate durabile, nu doar relatii cu media' ,
'Incursiune in mintea consumatorului',
'Sa intelegem bine creativitatea',
'Adevarata importanta a planificarii strategice',
'Cum sa construiesti branduri puternice pe internet' sunt structurate conform conceptului 360°, in patru subcapitole relevante:care e realitatea curenta, ce functioneaza in prezent, ce aduce viitorul si ce trebuie facut in contextul transformarilor ce vor avea loc.

De asemenea, participantii Marketing 360° vor primi gratuit Anuarul Media & Advertising 2006, editat de Mediafax. Anuarul Media & Advertising este singura publicatie periodica din Romania dedicata in exclusivitate furnizorilor, consumatorilor si operatorilor din industria publicitatii. Anuarul are peste 350 de pagini si apare in 8.000 de exemplare.


Pentru detalii privind programul si conditiile de participare, site-ul evenimentului va sta la dispozitie: http://www.marketing360.ro

###

EVENSYS este o companie de planificare de evenimente, cu experienta in organizarea de evenimente si meeting-uri corporate. Evensys ofera atat consultanta pentru organizarea de evenimente de business (conferinte, forumuri, trade-show-uri, workshop-uri, sesiuni de networking) sau de companie (conferinte de presa,ese rotunde etc), cat si implementarea solutiilor propuse. In plus, agentia ofera servicii de creatie si continut.

Despre new media Agency

NEWMEDIA PR este o companie de comunicare si relatii publice. Agentia este specializata in comunicare online si managementul evenimentelor. Principalele domenii de expertiza sunt IT&C, turism si servicii financiare. Prin New Media Agency, newmedia PR a dezvoltat un instrument online ce vine in sprijinul specialistilor in comunicare: Comunicatedepresa.ro: publicare online, distributie si monitorizare comunicate de presa — www.comunicatedepresa.ro.
Informatii suplimentare:

Alin Zainescu
newmedia PR

Tel: 0724-330-322
021 211 31 26


alin@newmediapr.ro