Parfum de Bucuresti

BUCURESTI - 21 septembrie 2006

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Ieri a inceput cel mai soi eveniment din Micul Paris: Zilele Bucurestiului. Motiv de mare bucurie mare, deoarece sarbatoarea celebreaza 547 de ani de la atestarea documentara a urbii pe care o locuim.

Evenimentul se vrea de seama, motiv pentru care ofera nenumarate manifestari pentru pofticosii de distractie. Intamplarile se produc in Centru vechi al Capitalei: Lipscani, Selari, Gabroveni, Blanari. Ce fel de intamplari? Expozitii, concerte in aer liber, spectacole de teatru, tabara de pictura, tombole, concursuri cu premii, hip-hop in plina strada, taraf, perinita.

Vineri, la restaurantul Moara Mariei de pe strada Blanari puteti juca “Perinita Bucurestenilor”. Si apoi o sa fie veselie mare cu vechi cantece lautaresti. Pe terasa restaurantului’Sf.George”din strada Franceza vi se pregateste un concert live cu Taraful de la Satu Mare, la Monaco Lounge Café un recital extraordinar de jazz cu Teodora Enache si Emy Dragoi.

Sambata e de vis. Delectare totala. Spectacolul de de teatru” Flirt” interpretat de Mihai Baranga si Andreea Paduraru, si apoi atmosfera de altadata pe refrene de muzica lautareasca cu Marius Mihalche si Crina Matei.

Zilele Bucurestiului inseamna un altfel de weekend. Prelungit. Inseamna sa simtiti sa traiti. Cu multa muzica si multe concerte, cu expozitii nenumarate, concursuri, plimbari cu trasura.

Despre new media Agency

Centrul de Proiecte Culturale al Municipiului Bucuresti - ArCuB a fost infiintat in anul 1996, fiind o institutie publica aflata sub autoritatea Consiliului General al Municipiului Bucuresti.

ArCuB este singura institutie de acest fel din Romania care are rolul de punte intre autoritatea locala si societatea civila, proiectele culturale pe care le realizeaza avand o importanta componenta socio-educativa

Mihaela Gavris,
0724/ 138 088
Pr Coordonator la Prime Road Media