Radu Georgescu in direct la RadioLynx.ro

BUCURESTI - 16 august 2006

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Fisiere atasate:

17060-logolynx.jpg

Presedintele GECAD, singurul roman care a negociat cu Bill Gates, va fi in direct in aceasta seara la RadioLynx.ro. Tema principala a discutiei este antivirusul RAV, in contextul in care Microsoft a anunţat vineri că a finalizat prima versiune a unei aplicaţii complete de securitate informatică. Windows OneCare este prima soluţie de securitate produsă de Microsoft, externa sitemului de operare. Aceasta tehnologie este de fapt tehnologia RAV, pe care Microsoft a achizitionat-o de la firma romaneasca GECAD in anul 2003. Astazi (miercuri 16 august 2006), Radu Georgescu, presedintele GECAD si artizanul acestei tranzactii, vine la RadioLynx.ro intre orele 22-01.

Radu Georgescu in direct la RadioLynx.ro

Radu Georgescu a infiintat compania GeCAD in 1992, o firma specializata pe dezvoltare de software. Dupa mai bine de 12 ani de business, a ajuns sa realizeze o cifra de afaceri de peste de trei milioane de dolari. Dupa vanzarea RAV, actualul produs de top al GECAD este o solutie de plati online, GECAD ePayment.

Despre new media Agency

Radio Lynx este primul post de radio comercial romanesc, exclusiv on-line, care se dezvolta pe principiul complementaritatii. Divertisment si dezvoltare personala, relaxare si business, distractie, formare si informare, toate intr-un program de 24/7.
Strada Semilunei Nr. 6, Sector 2, Bucuresti;
secretariat@radiolynx.ro; Tel: 021.201.89.82 (82-86);
Fax: 021.201.89.81