RelayFax 6 îmbunătăţeşte viteza, compatibilitatea, integrarea Disponibil acum pentru download

BUCURESTI - 30 august 2004

Comunicat tip General in IT&C

Fisiere atasate:

1743-relayfax6screenshot.png

RelayFax 6, software de comunicare pentru folosirea în comun a dispozitivelor facsimil prin intermediul reţelelor de calculatoare, este disponibil pentru download, potrivit Alt-N Technologies (www.altn.com), dezvoltatorii software-ului de fax server. Creat pentru companiile cu personal IT foarte puţin numeros sau chiar fără specialişti IT, RelayFax 6 combină caracteristicile profesionale cu uşurinţa în folosire a începătorului. RelayFax 6 scalează bine, de asemenea, pentru aplicaţii multiple-server mari.

RelayFax 6 îmbunătăţeşte viteza, compatibilitatea, integrarea  Disponibil acum pentru download

Cea mai importantă actualizare o reprezintă licenţele gratuite pentru RelayFax cu Upgrade Protection curentă. Atât utilizatorii prezenţi, cât şi cei noi pot downloada RelayFax de la http://www.altn.com/download/.

Design-ul client-server-ului de la RelayFax la permite utilizatorilor să folosească în comun hardware-ul de fax accesibil în reţelele de calculatoare, inclusiv în LAN-uri, WAN-uri şi Internet. Serverele rulează pe unul sau mai multe computere cu capacităţi de facsimil. Clienţii operează pe calculatoare locale, remote desktop-uri sau notebook-uri. RelayFax integrează faxurile în reţele prin trimiterea şi primirea facsimilelor prin aproape orice server de email, dar permite şi integrarea fără probleme cu MDaemon, tot de la Alt-N.

Această versiune a RelayFax aduce îmbunătăţiri în viteză, calitate, compatibilitate hardware, funcţii administrative şi integrare a Windows fax cover page.

VITEZA ŞI CALITATEA FAX-ULUI

Mărirea vitezei şi a calităţii rezultă din îmbunătăţirile under-the-hood, cum sunt separarea interfeţei utilizatorului şi a funcţiilor de procesare a faxului.
Ca rezultat, RelayFax trimite şi primeşte acum la cele mai înalte viteze ale hardware-lor facsimile. Din punctul de vedere al utilizatorului calculatorului, trimiterea faxurilor este la fel de rapidă ca printarea şi trimiterea email-urilor.

În plus, noile opţiuni de procesare oferă mai mult control asupra dimensiunii şi compresiei imaginilor TIFF.
Pentru calitate şi comoditate, opţiunile de trimitere a faxurilor includ acum şi formatele de fişiere PNG şi PDF. De asemenea, RelayFax poate opera utilizând standardul în industrie error correction mode (ECM).

MODEMURILE ISDN, ROUTING-UL DID ŞI SUNETELE DISTINCTE

RelayFax este compatibil cu cardurile de fax standard în industrie ale computerelor Windows şi cu faxurile independente conectate în reţea. Hardware-ul suportat se extinde acum la modemuri ISDN de unul sau două canale în urma aderării la standardele CAPI 2.0.
Faxurile de routing de la „trunk”-urile Direct Inward Dialing (DID) către utilizatori specifici sunt incorporate de asemenea în RelayFax 6. Regulile de routing pot utiliza caracteristicile DID pentru a controla procesarea faxurilor. De asemenea, un station ID (CSID) poate fi selectat pe baza unui număr DID. DID routing necesită hardware compatibil DID.

Procesarea unui sunet unic îi permite lui RelayFax să răspundă sau să ignore apelurile dependente de sunet. O linie de telecomunicaţii «incoming» poate avea sunete multiple pentru a desemna tipuri difetite de apeluri.

FUNŢIILE ADMINISTRATIVE, WINDOWS COVER PAGES

RelayFax 6 are o interfaţă utilizator grafică îmbunătăţită cu mai multe opţiuni de personalizare a procesării faxului pentru nevoile Dvs.

Spre exemplu, funcţia OCR poate scana un document pentru număre de faxuri şi să le utilizeze pe acestea pentru routing. De asemenea, RelayFax 6 are un control mai mare asupra modem-urilor de fax, inclusiv asupra porturilor de comunicare, ratelor de transmisie şi volumul boxelor.

Ca o caracteristică de comoditate, RelayFax 6 suportă folosirea cover page-urilor .COV pentru Windows 2000 şi XP. RelayFax continuă de asemenea să utilizeze şi stilul mai vechi.de cover page .CPE.

ATENŢIE LA DETALII

Această versiune a RelayFax include multe îmbunătăţiri ale detaliilor. Printre acestea se numără:
•Personalizarea liniei de subiect a faxurilor primite prin utilizarea “macros” precum $REMOTEID$, $PAGECOUNT$ şi $RECIPIENTNAME$.
•Decodarea mesajelor ca ataşamente dacă nu sunt multipart şi au alt tip de conţinut decât text/plain.
•Controlarea textului din header-urile faxului şi în ataşamentele text.
•Administrarea RelayFax prin intermediul Terminal Server. (Trebuie să acţionaţi local pentru instalarea driverelor de imprimantă.)
•Suportarea «automatic document feeders» (ADF).
•Adăugarea formatelor de date mai lungi în header-urile faxurilor prin folosirea unei macro.
•Definirea dispozitivelor de fax utilizând combinaţii de caractere precum COM1, CAPI1, BT1 sau GL1.
•Inserarea header-urilor de fax în cadrul imaginilor TIF primite.
•Oferirea ca opţiune a modem-ului a „pulse dialing”.
•Permiterea “minimum dialing digits” pentru acomodarea uşoară a trimiterii faxurilor cu numerele interne de extensie.

Pentru mai multe date despre RelayFax 6, citiţi detaliile despre această versiune disponibile la downloads web page.

TRIMITERE DE FAXURI FLEXIBILŞĂ PENTRU CLIENŢI

Utilizatorii client ai RelayFax pot trimite faxuri între computerele lor şi dispozitivele facsimile de oriunde din lume. Acest lucru se realizează prin utilizarea mesajelor email şi a ataşamentelor. Puteţi trimite faxuri într-unul dintre următoarele patru moduri posibile:

1.Mesaj email – creaţi un mesaj pe orice calculator capabil să trimită email şi îl trimiteţi către contul RelayFax ca fax@yourdomain.net. RelayFax trimite apoi conţinutul către destinatari.
2.Ataşament email – adăugaţi un ataşament la un email şi îl trimiteţi către un cont RelayFax. Acest lucru este posibil de asemenea de la orice calculator cu capacităţi de trimitere a emailurilor.
3.RelayFax Client Message sau Scan – deschideţi Clientul RelayFax pe un computer Windows, introduceţi mesajul şi îl trimiteţi către un cont RelayFax. Software-ul client oferă spre scanare şi trimitere pagini printate.
4.Print către Fax – printaţi un document din cadrul oricărei aplicaţii Windows folosind driver-ul RelayFax Printer. Acesta trimite emailuri ca o copie fax a documentului către un cont RelayFax.

Utilizatorii pot primi faxurile prin email într-o varietate de formate de imagine, incluzând PDF, PNG şi TIFF.

CLIENŢI MULTILINGVI

Clienţii RelayFax sunt diponibili în câteva limbi incluzând ceha, daneza, olandeza, engleza, finlandeza, franceza, germana, italiana, coreeana, norvegiana, rusa, suedeza şi spaniola.

Despre new media Agency

Despre Alt-N Technologies
Alt-N Technologies este o companie specializată în dezvoltarea de software pentru comunicare de o înaltă calitate şi uşor de utilizat pentru aplicaţii Internet, Intranet, WAN şi LAN. Printre produsele Alt-N se numără MDaemon email server, MDaemon GroupWare care permite Outlook sharing via MDaemon, AntiVirus pentru MDaemon şi RelayFax facsimile server, toate având licenţe separate. Ldaemon este un server LDAP gratuit, proiectat sa lucreze în colaborare cu produsele Alt-N. WebAdmin este un produs gratuit pentru configurarea MDaemon prin intermediul unui web browser. Toate produsele sunt însoţite atât de specificaţii tehnice detaliate cât şi de indicaţii pentru utilizatorii începători. Produsele Alt-N sunt comercializate şi distribuite la nivel interanţional prin intermediul unei reţele de dealeri şi distribuitori autorizaţi.

DESPRE ROMSYM DATA

Romsym Data este distribuitor autorizat al produselor Alt-N Technologies.

Romsym Data este unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluţii IT din România, oferind tehnologie de ultimă oră, produsă de lideri mondiali în: - soluţii de securitate (Symantec, Arkeia, GFI, Patron Global, Veritas), - managementul reţelelor (Alt-N Technologies, Vector, Tobit Software, Blue Coat) - DTP şi web design (Adobe, Macromedia, Xara, Strata) - managementul afacerilor (Business Objects, SPSS, Palisade, SumTotal, CorVu, i2) - softuri utilitare (ACD Systems, Realnetworks, WinZip, Install Shield Software, Realnetworks, Roxio, Total Commander) – dezvoltare şi soft ştiinţific (MathSoft, MathWorks, YesSoftware, Micro Focus) - sisteme open source (Red Hat şi soluţii de la LxPN).

De asemenea, prin divizia sa Romsym Consulting, Romsym Data oferă consultanţă şi training în domeniul IT prin intermediul celui mai modern centru de profil din România - centrul ITtraining, predate de specialişti cu înaltă calificare, certificaţi internaţional.

Dintre clienţii Romsym Data menţionăm Alcatel, Automobile Dacia, Banc Post, Banca Românească, BCR Leasing, BRD, BAT, Electrica, Europharm, Excelent, Flanco, Interbrew, Ministerul Justiţiei, McDonald’s, Orange, Miro Bank, RATB, Raiffeisen Bank, Shell, Sindan, Ursus, SNCFR, Volksbank, Timken.

Pentru mai multe informaţii:

Romsym Data
Str. Popa Nan, nr. 108A
Sector 3, Bucureşti

Tel.: 021 323 14 31
Fax: 021 322 16 50

office@romsym.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/new-media-agency/relayfax-6-imbunatateste-viteza-compatibilitatea-integrarea-disponibil-acum-pentru-download1