Romsym Data Customer Day 2004 – cele mai noi tendinţe în domeniul soluţiilor integrate IT

BUCURESTI - 12 octombrie 2004

Comunicat tip General in IT&C

Romsym Data, unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluţii complete IT din România, a prezentat în cadrul evenimentului Romsym Data Customer Day cele mai noi tendinţe în domeniul soluţiilor integrate IT, puse la dispoziţie mediului de afaceri românesc.

„Romsym Data Customer Day este un eveniment business to business, dedicat prezentării portofoliului solutiilor IT puse la dispoziţia mediului de afaceri din Romania de către compania noastra. Dinamica mediului de afaceri impune companiilor o abordare inteligentă a propriilor activităţi. Eficientizarea diverselor procese, prin folosirea tehnologiilor moderne va face diferenţa între competitorii pe diverse pieţe pe viitor. Soluţiile IT oferite de Romsym Data cuprind o mare varietate de domenii, de la business intelligence, soluţii de securitate, softuri pentru dezvoltare şi cercetare ştiinţifică, managementul reţelelor, DTP şi web design, până la softuri utilitare şi sisteme open source. Avantajele pe care o afacere le va avea implementând aceste soluţii vor fi evidente la nivelul eficienţei şi profitului”, a declarat Florina Balint, director general Romsym Data.

Prezentările au cuprins o tematică variată, abordând subiecte ca: managementul reţelei - Vector Networks (PC DUO Enterprise: inventariere, diagnosticare, distribuţie software, măsurare, HelpDesk, Remote Control), soluţii software de stocare de la Veritas, soluţii hardware de stocare de la Dot Hill, soluţii complete de securitate de la Symantec (Symantec Gateway Security seria 5400 şi seria 300), soluţii open source (Red Hat Linux), soluţii de comunicare (email, fax, voicemail, sms) de la Tobit Software, soluţii de securitate de la GFI.

„Ceea ce face diferenţa în serviciile oferite de Romsym Data este experienţa dobândită de-a lungul anilor în consultanţa pentru implementare şi înalta calificare a echipei noastre. Suntem prezenţi pe piaţa românească de peste 10 ani, timp în care am investit constant în perfecţionarea continuă. În momentul de faţă punem la dispoziţia clienţilor noştri o echipă de specialişti certificaţi internaţional, de către companii cu renume la nivel mondial. Pentru noi este important nu doar să vindem produse de înaltă calitate, ci şi ca beneficiarii să le poată utiliza la potenţialul lor maxim, prin consultanţă de înalt profesionalism în implementare”, a mai spus Florina Balint.

O secţiune specială a evenimentului a fost dedicată prezentării ofertei de cursuri a centrului ITTraining, unul dintre cele mai moderne centre de profil din Romania. Centrul ITtraining oferă cursuri de specializare într-o arie vastă din domeniul IT - cursuri Linux (Red Hat Linux Internationally Certified), cursuri de managementul securităţii informaţiei (certificare BS 7799), cursuri de webdesign, cursuri de DTP/prepress, Cursuri video, cursuri de certificare ECDL. (pentru mai multe informatii - www.ittraining.ro)

Despre new media Agency

DESPRE Romsym Data

Romsym Data este unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluţii IT din România, oferind tehnologie de ultimă oră, produsă de lideri mondiali în: - soluţii de securitate (Symantec, Arkeia, GFI, Patron Global, Veritas), - managementul reţelelor (Alt-N Technologies, Vector, Tobit Software, Blue Coat) - DTP şi web design (Adobe, Macromedia, Xara, Strata) - managementul afacerilor (Business Objects, SPSS, Palisade, SumTotal, CorVu, i2) - softuri utilitare (ACD Systems, Realnetworks, WinZip, Install Shield Software, Realnetworks, Roxio, Total Commander) – dezvoltare şi soft ştiinţific (MathSoft, MathWorks, YesSoftware, Micro Focus) - sisteme open source (Red Hat şi soluţii de la LxPN).

De asemenea, Romsym Data oferă consultanţă şi training în domeniul IT prin intermediul unuia dintre cele mai moderne centre de profil din România - centrul ITtraining, predate de specialişti cu înaltă calificare, certificaţi internaţional.

Dintre clienţii Romsym Data menţionăm Alcatel, Automobile Dacia, Banc Post, Banca Românească, BCR Leasing, BRD, BAT, Electrica, Europharm, Excelent, Flanco, Interbrew, Ministerul Justiţiei, McDonald’s, Orange, Miro Bank, RATB, Raiffeisen Bank, Shell, Sindan, Ursus, SNCFR, Volksbank, Timken.
Pentru mai multe informaţii:
Alin Zăinescu
new media Agency
Tel./Fax: 021 211 31 26
alin.zainescu@newmedia.com.ro

romsym@romsym.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/new-media-agency/romsym-data-customer-day-2004-cele-mai-noi-tendinte-in-domeniul-solutiilor-integrate-it1