Symantec şi Romsym Data au organizat Security Roadshow 2004

Comunicat tip General in IT&C

Fisiere atasate:

633-21003-symantec.jpg

Bucureşti, 04 Mai, 2004 – Symantec Corp. (Nasdaq: SYMC), lider mondial în domeniul securităţii informaţiilor şi Romsym Data, unul dintre cei mai importanţi distribuitori de soluţii IT din România au organizat la Cluj-Napoca (3 mai) şi Timişoara (4 mai) evenimentul Security Roadshow 2004, parte integrantă dintr-o serie de evenimente dedicate securităţii IT.

Symantec şi Romsym Data au organizat Security Roadshow 2004

Specialiştii Symantec şi Romsym Data au inclus în agenda evenimentului prezentări de soluţii privind: securitatea pe Internet, soluţii de avertizare în timp util, securitate pentru gateway, securitate pentru client şi construirea politicilor eficiente de securitate.

Un concept de securitate cuprinzător este în zilele noastre esenţial pentru succesul în afaceri. Nu numai că cerinţele devin din ce în ce mai complexe, dar şi presiunea de a economisi resursele creşte. „În calitatea sa de cel mai mare furnizor pe plan mondial de soluţii şi servicii de securitate IT, Symantec poate ajuta cu asistenţă în domeniul protejării reţelei împotriva distrugerilor provocate de viruşi. Dispunând de o combinaţie optimă de tehnologie, servicii şi de timp de răspuns, Symantec este partenerul potrivit în domeniul securităţii pentru organizaţii de orice mărime” a declarat domnul Răzvan Balint, director executiv Romsym Data, reprezentantul Symantec în România.

La acest eveniment au participat reprezentanţi ai organizaţiilor din cele două judeţe precum şi partenerii locali Romsym Data: Sistec şi Brinel din Cluj-Napoca şi Eta-2u din Timişoara.

Despre Symantec
Symantec este lider mondial în securizarea informaţiei, oferind o gamă largă de software, aplicaţii şi servicii create pentru a ajuta utilizatorii individuali, întreprinderile mici şi mijlocii ori marile companii să îşi protejeze şi să îşi administreze propria infrastructură IT. Gama de produse Norton, dezvoltată de Symantec este lider mondial în securizarea informaţiei utilizatorilor individuali şi oferirea de soluţii eficiente. Sediul central Symantec este în Cupertino, California, compania desfăşurând activităţi în peste 35 de alte ţări.

Despre Romsym Data
Romsym Data este unul dintre cei mai importanţi distribuitori de soluţii IT din România, oferind tehnologie de ultimă oră produsă de lideri mondiali în:
- soluţii de securitate (Symantec, Arkeia, GFI, Patron Global, Veritas, Ontrack Data Recovery),
- managementul reţelelor (Alt-N Technologies, GFI, Vector, Tobit Software, Vmware, Ositis Software)
- DTP şi web design (Adobe, Macromedia, Xara, Strata, REALVIZ)
- managementul afacerilor (Business Objects, SPSS, Palisade, SumTotal, CorVu, i2)
- softurilor utilitare şi ştiinţifice (ACD Systems, ARJ Software, Pkware, WinAce, WinRar, WinZip Computing, Install Shield Software, Realnetworks, Roxio, Total Commander, MathSoft, MathWorks, YesSoftware, Micro Focus)
- sisteme de operare (Red Hat)
De asemenea, prin divizia sa Romsym Consulting, Romsym Data oferă consultanţă şi training în domeniul IT prin intermediul celui mai modern centru de profil din România - centrul ITtraining, predate de specialişti cu înaltă calificare, certificaţi internaţional.

Despre new media Agency

Str. Popa Nan nr. 108A Sector 3, Bucuresti
tel: +40 (21) 323 14 31
fax: +40 (21) 322 16 50