TradeAds – prima bursa de publicitate online din Romania

BUCURESTI - 2 aprilie 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Prima Bursa de publicitate on-line a fost lansata astazi de catre Tradeville (noul Vanguard), membru fondator al Bursei de Valori Bucuresti si cel mai mare broker on-line din Romania, la adresa de web www.tradeads.eu .

TradeAds – prima bursa de publicitate online din Romania

“Speram ca ‘pretul de piata’ sa aduca advertisingului on-line un avantaj major in competitia cu mediile clasice. O bursa care sa aseze corect si transparent preturile reprezinta ingredientul de care clientii au nevoie pentru a aloca resurse sporite on-line-ului in conditiile crizei actuale”, a declarat Mihaela Bîciu, Presedinte Tradeville.

Pentru a asigura un nivel rezonabil de transparenta, Bursa va avea in maxim 3 luni un Consiliu de Incredere format din 3-5 persoane active in piata de publicitate on-line. Aceste persoane vor fi initial desemnate de catre actionariatul Bursei, urmand ca din 2010 membrii Consiliului sa fie alesi de catre participantii pe Bursa.

Bursa de publicitate online este coordonata de catre Valentin Oeru, un nume bine cunoscut in publicitatea on-line din Romania.

Despre new media Agency

Contact PR TradeAds

Tel/Fax: 0212095679

e-mail: PR @ tradeads.eu