„Vorba dulce mult aduce într-un conflict”

BUCURESTI - 14 februarie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

Acesta este titlul articolului publicat în Capital (Nr.43 din 27 octombrie 2005) care vorbeşte de importanţa cursurilor de Mediere Managerială într-o organizaţie. Tot aici puteţi citi un interviu cu Prof. Dr. Daniel Dana, care a fost prezent în România pentru a preda prima serie de cursuri şi pentru lansarea cărţii „Soluţionarea conflictelor”.

Din motive diverse nu aţi putut fi alături de noi la evenimentele ce au avut loc cu ocazia venirii în România a Prof. Dr. Daniel Dana. Vă informăm pe această cale că, folosind metoda Prof. Dr. Daniel Dana, seria de cursuri „Medierea Managerială” continuă. Următorul curs este programat pe 17-18 februarie 2006, la Athenee Palace Hilton. Vă aşteptăm la noua serie de cursuri organizate folosind metoda renumitului profesor. Seminariile vor fi susţinute de trainerii Smartico Pro, licenţiaţi de Mediation Training Institute International.

Smartico Pro este partenerul exclusiv al Mediation Training Institute în România şi vă invită să vizitaţi site-ul www.training.com.ro pentru a descoperi ultimele noutăţi şi proiecte la care lucrează. Tot aici puteţi să aflaţii aveţi posibilitatea de a calcula online costul conflictelor în organizaţia dumneavoastră la http://www.training.com.ro/cost_conflict.html


Despre Daniel Dana

Profesorul Daniel Dana este doctor în psihologie şi a fost pentru mai mulţi ani profesor de comportament organizaţional la Universitatea Hartford (Connecticut) Graduate School of Business şi la Universitatea Syracuse (Maxwell Schol).

În calitate de Preşedinte şi fondator al Mediation Training Institute prof. dr. Daniel Dana s-a dedicat cercetării metodelor de mediere a conflictelor. A fost invitat să conferenţieze la evenimente organizate pe şase continente şi este autorul a două cărţi de referinţă: Managing Differences şi Conflict Resolution: Mediation Tools for Everyday Worklife, publicată la editura McGraw-Hill.


Despre Smartico Pro

Smartico Pro este o companie care oferă servicii de training şi team building. Aplicând principiul companiei „Dezvoltăm Proactivitatea din Oameni” Smartico Pro oferă în zona conceptului de leadership cursuri de Management, Coaching, Managementul Conflictelor – Tehnici de Mediere, Dezvoltarea Echipei, Cultură Organizaţională şi Managementul Schimbării. Folosind metoda LIFO® de evaluare comportamentală, compania oferă instruire şi în: Tehnici de Vânzare, Tehnici de Vânzare Avansate, Comunicare şi Analiză şi Evaluare Comportamentală.

Despre new media Agency

Printre clienţii Smartico Group se numără: KONICA MINOLTA, YORK Romania, DOMENIA CREDIT, ZENIT Imobiliare, Centrul Medical ROMAR, FIRST ADVERTISING AGENCY, INFODESIGN, ING, AVIVA, VITACARE International, BUSINESS CONTACT.
SMARTICO PRO

Calea Calarasilor Nr. 249, Bl. 65, Sc.2, Ap.62, 030618,
Sector 3 Bucuresti
Tel: +40 21 326.06.82
Fax: +40 21 326.06.82
office@training.com.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/new-media-agency/vorba-dulce-mult-aduce-intr-un-conflict1