Un sejur la mare poate fi cea mai frumoasa vacanta

Constanta - 1 august 2019

Comunicat tip General in Turism

Vacanta la Mamaia este considerata probabil una dintre cele mai frumoase, judecand dupa numarul de turisti care vin aici anual, iar numarul lor creste constant. 

Cazare litoral, cazare Mamaia – Vacanta cea mai frumoasa

 

Cea mai faimoasa si probabil cea mai veche statiune din Romania, care are o vechime de peste o suta de ani, este Mamaia, care este situata in partea de nord a orasului Constanta pe o fasie nisipoasa ce se intinde pe o distanta de circa opt kilometri, intre Marea Neagra si lacul de apa dulce Siutghiol. Unicitatea statiunii consta in faptul ca aici exista un numar nelimitat de locuri cautandcazare litoral.  Vacanta la Mamaia este considerata probabil una dintre cele mai frumoase, judecand dupa numarul de turisti care vin aici anual, iar numarul lor creste constant. 

 

Daca ai optat pentru cazare Mamaia o singura data, vei ramane doar cu impresii bune despre statiune, deoarece aici exista hoteluri si vile mai scumpe sau mai putin scumpe, dupa bugetul fiecaruia. Astfel, poti opta pentru o camera cu doua paturi sau pat dublu, precum si pentru apartamente spatioase si confortabile pentru o vacanta. Pentru cazare Mamaia, poti alege unul dintre urmatoarele hoteluri sau vile:

Hotel Solea Beach

Hotel Arena Regia&Spa

Hotel Amiral

Hotel Hawaii

Hotel Richmond

Hotel Romantic

Hotel Zenith Conference Spa

Hotel Queen Vera

Hotel Albatros

Resort Bicaz Pirates

Hotel Golden palace si multe altele, aceasta fiind doar o mica parte dintre locurile de cazare Mamaia.

Facilitati cazare litoral

 

Camerele de cazare litoral iti ofera o multime de facilitati moderne, cum ar fi: internet, Wi-Fi, TV, baie proprie in camera, uscator de par in baie, telefon in camera, room service, aer conditionat, balcon, halat si papuci de baie, frigider si minibar in camera, seif in camera, aer conditionat etc. Apoi, exista multe astfel de locuri de cazare Mamaia care au in dotarea lor un Spa, piscine in aer liber si piscine acoperite, sali conferinta, parcare, plaja privata, restaurant propriu si multe alte facilitati, de care poate beneficia oricine.

Locuri de distractii in Mamaia

 

Vacanta in aceasta statiune nu va fi plictisitoare si monotona, deoarece exista o selectie larga de divertisment pentru fiecare gust. In plus, fata de plimbarile nocturne pe faleza, poti opta pentru cluburile in aer liber, terasele spatioase restaurantele si barurile din interiorul statiunii care sunt confortabile, si, de asemenea, un numar mare de locuri de distractii. 

 

Daca esti norocos, poti deveni spectator la festivalul de muzica care se desfasoara in fiecare vara la Teatrul de vara Mamaia. Statiunea dispune de un numar mare de baruri, restaurante, discoteci, diverse parcuri de distractii si centre de sporturi pe apa, locuri de joaca pentru copii, terenuri de tenis, fotbal, volei, bowling si alte sporturi. Viata in Mamaia este activa atat ziua, cat si noaptea. Pentru cazare Mamaia, au fost construite mai mult de 60 de hoteluri intre 2 la 5 stele. In plus fata de hoteluri, exista pentru cazare litoral un numar nenumarat de vile si pensiuni.

Unde sa mananci in Mamaia

 

Pentru gurmanzi si iubitorii de mancaruri gustoase, in Mamaia exista un numar mare de restaurante cu preparate din bucataria nationala si international si o selectie imensa de vinuri romanesti si straine.