New Wave Training Center sprijina proiectul de responsabilitate sociala pentru cainii comunitari initiat de Romania Animal Rescue si Primaria Municipiului Bucuresti

BUCURESTI - 4 octombrie 2008

Comunicat tip General in Social

4 Octombrie este Ziua Mondiala a Animalutelor. Cu aceasta ocazie, Romania Animal Rescue si Primaria Municipiului Bucuresti au organizat evenimentul “Lorzii Strazilor”, ce a avut loc in data de 2 octombrie la Athenee Palace Hilton, Bucuresti.

Au fost expuse povestile a sapte catelusi de catre personalitati recunoscute ca fiind iubitoare de animale. Printre sustinatorii acestei initiative s-au numarat: Marie Rose Mociorniţa, Beatrice Rancea, Dan Teodorescu, Cristina Cioran, Oreste, Leslie Hawk si Nancy James.
Au fost prezenti si Excelenţa Sa - Prinţul Sturzda, Excelenţa Sa - H.E. Øystein Hovdkinn, ambasadorul Norvegiei în România, membri ai ambasadei SUA în România si membri ai ambasadei Canadei în România..

A fost primul pas pentru strangerea de fonduri necesare construirii unui Centru de sterilizare, vaccinare si adoptii destinat cainilor comunitari, pentru ca aceasta campanie continua.
Cu ajutorul fondurilor stranse, catelusii vor fi sterilizati, vaccinati antirabic si monitorizati prin implementarea unui cip. In cadrul centrului vor lucra studenti voluntari ai Facultatii de Medicina Veterinara. De asemenea, va exista si o linie verde la care bucurestenii pot semnala urgentele, Centrul urmand sa fie dotat cu o ambulanta pentru a raspunde acestor solicitari.
Suntem de acord, ca impreuna cu autoritatile, si societatea civila prin cetatenii acestei tari, trebuie sa gaseasca solutii civilizate pentru problema cainilor comunitari. Trebuie sa ne autoeducam si sa sprijinim campaniile de castrare, vaccinare antirabica si monitorizarea acestor animale, astfel incat sa fie stopata cresterea lor numerica.
Trebuie sa intelegem ca indiferenta sau cruzimea cu care este tratata aceasta problema inca, in tara noastra, aduce prejudicii grave imaginii noastre in fata celorlalte tari civilizate.
New Wave Training Center este alaturi de Romania Animal Rescue (RAR), incurajand campania de educare a cetatenilor, in ceea ce priveste comportamentul fata de animale.
Inainte de a fi buni profesionisti, trebuie sa fim oameni civilizati.
Le multumim tuturor participantilor la acest eveniment pentru sprijinul acordat si RAR pentru initiativa.

RAR este o organizaţie non-profit înfiinţată în România în 2003. Misiunea RAR este de a îmbunătăţi condiţiile de viaţă ale animalelor din România. În prezent, RAR oferă operaţii gratuite de sterilizare/castrare câinilor şi pisicilor, în special în judeţul Galaţi, iar din 2008 şi-a extins acţiunile şi pe raza municipiului Bucureşti.
Pentru a afla cum va puteti implica in cadrul acestei campanii accesati: www.romaniaanimalrescue.ro/com sau ii puteti contacta pe e-mail la: romaniadogs@sbcglobal.net.

Despre New Wave Training Center

Despre New Wave Training Center
NWTC a fost infiintata la inceputul anului 2007, din dorinta de a oferi un suflu nou pietei de training din Romania. Principiile dupa care se ghideaza compania sunt calitatea, respectul fata de client si deschiderea fata de nou.
Compania este rezultatul unei investitii israeliene, si isi propune sa devina in cel mai scurt timp un jucator important in domeniul organizarii de cursuri de perfectionare pentru adulti.

Adina Enache
account manager
office@nw-tc.com