Cadouri dulci la Gift & Sweets Expo intre 12 - 15 August 2011 in cadrul City Park Mall of Constanta

BUCURESTI - 5 august 2011

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Afaceri, Monden / Lifestyle

La Gift & Sweets Expo - Targ de cadouri si dulciuri - 12 - 15 August 2011, care va avea loc in cadrul City Park Mall of Constanta, una dintre cele mai atractive locatii de pe litoral, va asteapta Avon cu demonstratii, Tupperware, dulciuri din Ungaria, ciocolata de casa, baclava, jucarii, bijuterii handmade, cosmetice bio, sapunuri naturale, ii lucrate manual si alte produse de artizanat, produse de origine indiana si multe cadouri deosebite.

Gift & Sweets Expo - Targ de Cadouri si dulciuri - City Park Mall Constanta

Gift & Sweets Expo - Targ de Cadouri si dulciuri - City Park Mall Constanta

 "Cadouri dulci la Gift & Sweets Expo intre 12 - 15 August 2011 in cadrul City Park Mall of Constanta" 

Roxana POPESCU

Timp de patru zile, City Park Mall Constanta se va transforma in„cel mai dulce mall” .

Targul Gift & Sweets Expo, va avea loc in perioada Sarbatorii Adormirea Maicii Domnului – Sfanta Marie Mare si a serbarilor dedicate Zilei Marinei, intre 12-15 August 2011 la City Park Mall Constanta, unde va vom intampina cu demonstratii, tombole, promotii si concursuri.

Vizitatorii vor avea ocazia sa aleaga cadouri deosebite pentru familie, copii, prieteni si parteneri de afaceri si vor putea degusta specialitati dulci de casa. In cadrul Targului de cadouri si dulciuri Gift& Sweets Expo, Avon va asteapta cu demonstratii facute de un hair stylist si testare de produse.

Programul targului este : vineri 12 august si sambata 13 august - orele 10:00– 24:00, duminica 14 august si luni 15 august 2011 orele 10:00 – 22:00.

Intrare libera!

Va asteptam cu drag,

NEWEXPO Events –Organizator

Tel: 031.408.29.68 Mobil : 0731.649.110

info@newexpo.ro

www.newexpo.ro / www.gs.newexpo.ro

Despre NEWEXPO Events

NEWEXPO este organizator de targuri si expozitii.

Rolul nostru este acela de broker in relaţie - identificarea, direcţionarea, atragerea şi potrivirea nevoile cumpărătorilor şi furnizorilor.

Scopul nostru este de a maximiza oportunităţile de afaceri şi crearea de relatii prin intermediul targurilor, enimentelor şi oportunităţi de sponsorizare.

Targurile si expozitiile organizate de NEWEXPO au ca scop creearea unui cadrul propice pentru interactionare, o conversaţie la un stand de expoziţie poate fi punctul de pornire pentru un proiect vizionar, care semnalează o nouă direcţie pentru o intreaga industrie.

Relaţiile personale contribuie la construirea încrederii si acest lucru este cel mai bun fundament pentru a face afaceri în viitor.

Ca un partener de bază care posedă competenţe în tot ceea reprezinta expoziţii şi evenimente va oferim solutii si servicii indispensabile participarii la targuri si expozitii: grafice, tipografice, consultanta amenajare stand, consultanta promovare, personal specializat.
Unul dintre partenerii nostrii cei mai importanti este : IntenssDesign, agentie de publicitate full service care va ofera o gama larga de servicii astfel acoperind orice nevoie de promovare a clientului.
Echipa noastra de profesionisti va ajuta sa va promovati imaginea, venind in intampinarea dumneavoastra cu cele mai originale si de impact idei. Prin design si culoare noi va personalizam afacerea.