"Street Talk" - Otilia Andrei

Locul desfasurarii: Libraria Carturesti, Arthur Verona 13

Organizator: Twin Arts

Twin Arts va invita joi, 7 iunie 2007, ora 19:00, la Libraria Carturesti (Arthur Verona 13) la vernisajul expozitiei de fotografie “Street Talk” semnata Otilia Andrei. In deschidere va vorbi domnul Alexandru Andries.
“Street Talk” prezinta in cele 15 lucrari o viziune proprie a autorului asupra publicitatii si comunicarii stradale in Asia si Europa. Insolita, candida sau agresiva aceasta reuseste intotdeauna sa genereze emotii si viziuni diferite de ceea ce sintem obisnuiti sa "consumam" in Romania. Lucrarile vor fi expuse in perioada 7-21 iunie.
Otilia Andrei este nascuta la Iasi, dar are cetatenie olandeza de 17 ani. A studiat Relatii Internationale la Sorbona si are un master in film si televiziune la Universitatea din Utrecht. A lucrat ca PR si fotoreporter pentru un jurnal olandez, iar in prezent este producator TV in Italia. In Romania a vernisat 3 expozitii personale si 5 expozitii colective de fotografie. A calatorit in majoritatea tarilor europene, Asia de Sud Est, China, America Centrala, America de Nord, Africa de Nord si Australia, aceste calatorii fiind de multe ori inspiratia fotografiilor sale.

Despre Twin Arts

Infiintata in 2002, agentia de evenimente Twin Arts este singura initiativa privata de acest gen din Moldova. Agentia s-a ambitionat sa aseze orasul Iasi pe harta evenimentelor de calitate si sa ofere alternative publicului destept si deschis.
In aceeasi masura, Twin Arts a incercat sa demonstreze si companiilor locale ca tehnica si economia unui eveniment sunt concepte familiare ale agentiei si ca pot oferi asistenta si o implementare eficienta a evenimentelor comandate sau create special pentru nevoile clientilor.
Prin Twin Arts s-a materializat conceptul A Night Out (24 noiembrie 2006), triplu eveniment cu un bilet unic de acces, si Mad Days (Moldavian Advertising Days). Printre artistii cu care a colaborat se numara Nightlosers, Nicu Alifantis, Alexandru Andries, Ioan Gyuri Pascu, Ion Baciu jr., Nicu Patoi, Berti Barbera, Blackbeers, Slang, Fon (Germania), Al Jawala (Germania), Rick Condit (USA), Omul Cu Sobolani, Luna Amara, Kumm, Urma.
Pe linga concerte, piese de teatru si proiectii de filme, Twin Arts a organizat lansari de carte pentru Radu Pavel Gheo, Alex . Leo Serban, Doru Ionescu (TVR) si expozitii de fotografie pentru Otilia Andrei (Olanda), Madalina Iordache (USA), Mihai Potirniche (Republica Moldova).

Dragos Basca: 0723.393.611 – dragos@twinarts.ro
Razvan Basca: 0723.292.612 – razvan@twinarts.ro

Participare: Intrare libera