Business Angels la Next Online Players

BUCURESTI - 8 iulie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Vlad Stan si Marius Ghenea vin sa descopere afaceri online cu potential in cautare de finantare la Next Online Players, 17-19 iulie, Bucuresti.

Business Angels la Next Online Players

Antreprenorii cu proiecte online indraznete care simt nevoia unui partener strategic cu experienta si cu posibilitatea de a investi financiar, au sansa de a-si prezenta ideile in fata a 2 antreprenori de succes, aflati in postura de business angels.
Proiectele inscrise vor fi analizate, cele mai bune urmand a fi prezentate in cea de-a treia zi a evenimentului dedicat antreprenoriatului online, Next Online Players. Sustinerea proiectelor in cautare de finantare nu este conditionata de participarea la eveniment si nu presupune plata unei taxe. Participantii inscrisi la eveniment care vor alege sa prezinte si planuri de afaceri, vor beneficia de o reducere de 10 % din taxa de participare.

Cine sunt “ingerii”?
Marius Ghenea
Preşedinte PCfun.ro
Antreprenor şi business-angel al cărui nume este legat de iniţiative online ca PCfun.ro sau Electrofun.ro, dar şi de companii precum Flamingo sau Flanco, Marius Ghenea este preşedinte şi fondator al grupului Fit Distribution, din care fac parte şi magazinele online PCfun.ro sau Electrofun.ro. În portofoliul de investiţii deţine şi companii din alte industrii, cum ar fi VikingProfil sau Orbital Solution în domeniul materialelor de construcţii, sau Casia Communications în domeniul indoor-media.

Vlad Stan
A condus timp de 7 ani Vodanet Media, unul dintre cei mai importanti publisheri online din Romania. Vlad Stan crede ca “viata va fi online” si se asteapta sa descopere tineri antreprenori cu principii solide care incearca sa rezolve o problema prin ceea ce fac.

Next Online Players este primul eveniment care abordeaza la 360 de grade domeniul antreprenoriatului online din Romania printr-o serie de workshop-uri, prezentari, aplicatii practice, desfasurate pe parcursul a trei zile, 17-19 iulie. Pentru a facilita networkingul si activitatile de invatare, numarul de locuri este redus la 30 de participanti. Pentru inscrieri impreuna cu o cunostinta se acorda o reducere de 15 %.

Parteneri ai evenimentului sunt Airbites.net, Boom, eSarrieri.ro, IqAds, BloomBiz, Startups.ro, Comunicatedepresa.ro, Sapte Seri, Radio Lynx, Finantare.ro, BasicMarketing, Idegrafo, JCI, Joobs.

Pentru înscrieri şi mai multe detalii aveţi la dispoziţie www.nextonlineplayers.ro

Next Online Players: You have the vision, we’ll show you the way

Despre Next Online Players

Play The Balls
Ciprian Gavriliu
– PR Manager Next Online Players
– Business Developer Play The Balls
ciprian.gavriliu [at]playtheballs.ro

Georgeta Diaconescu
– project manager Next Online Players
geo.diaconescu [at] gmail.com

geo.diaconescu@gmail.com