NextCap


Descrierea companiei NextCap

Despre Transavia
TRANSAVIA este o societate pe acţiuni cu capital privat românesc înfiinţată în anul 1991, care are ca obiect de activitate principal creşterea păsărilor, pornind de la producerea materialului biologic, producerea de furaje combinate, laborator pentru controlul materiilor prime şi furajelor, creşterea puilor pentru carne, abatorizare şi prelucrarea cărnii de pasăre, laborator de analiză a cărnii şi sfârşind cu activităţi de transport şi distribuţie, comercializarea de material biologic, furaje, produse şi semipreparate din carne de pasăre. În prezent societatea are o capacitate de creştere de 1.800.000 pui pe serie în 6,5 serii pe an, astfel realizându-se anual peste 30.000 tone carne viu. Compania TRANSAVIA realizează peste 85 tone de carne de pui pe zi, capacitatea totală de producţie a abatorului fiind de 50.000 tone pe an.
Compania Transavia şi-a consolidat poziţia de top în industria cărnii de pui din România, ca urmare a punerii în funcţiune unui nou complex de creştere a păsărilor, cu o capacitate anuală de aproximativ 8.000 tone carne de pasăre în viu. Situat la graniţa dintre judeţul Alba şi judeţul Cluj, în comuna Gligoreşti, complexul de creştere este cel mai mare complex din Transilvania, cu un număr de 13 hale de creştere dotate cu tehnologie de ultimă generaţie şi a fost inaugurat în luna mai 2006. La începutul anului 2007 a fost inaugurat şi facilitatea de creştere de la Miercurea Sibiului, cu o capacitate de 5.000 tone anual. Transavia înseamnă în prezent 14 locaţii dintre care 9 sunt ferme.
Producţia de carne de pasăre se realizează în conformitate cu standardele internaţionale în domeniu, având certificarea Sistemului de Management al Calităţii (SR EN ISO 9001/2001) şi a Sistemului de Management al Siguranţei Produsului Alimentar (HACCP). Produsele TRANSAVIA sunt analizate şi certificate de Centrul Naţional pentru Încercarea şi Expertizarea Produselor „Larex România” şi sub controlul autorităţilor sanitar-veterinare şi de mediu.
În toamna anului 2006, compania Transavia a fost distinsă cu titlul de “Furnizor al Casei Majestăţii Sale Regele Mihai I”.


Comunicate NextCap :

Vezi toate comunicatele companiei NextCap.