-
BUCURESTI - 23 ianuarie 2007
Compania Farmec Cluj a realizat in 2006 un profit brut de 2,5 milioane Eur, in crestere cu 55% fata de anul precedent. Cresterea semnificativa se datoreaza in principal cresterii cifrei de afaceri, de la 17 milioane Eur in 2005 la 19 milioane Eur in 2006 precum si procesului de retehnologizare si modernizare a sectiilor de productie, cu implicatii majore asupra scaderii costurilor .
comunicatul de presa
-
BUCURESTI - 2 noiembrie 2006
În 1966 Prof. Dr. Ana Aslan înregistra patentul pentru Gerovital H3, ca parte dintr-un program geriatric complet, gândit să se ocupe de toate aspectele vieţii unui om care nu vrea să-şi arate vârsta odată cu trecerea timpului. Programul acoperea zonele de sănătate, frumuseţe, tonus, psihic şi era o combinaţie de reguli de viaţă şi de tratamente pentru compensarea lipsurilor fiziologice care vin odată cu vârsta.
comunicatul de presa
-
BUCURESTI - 20 octombrie 2006
Majestatea Sa Regele Mihai I şi Majestatea Sa Regina Ana a României vizitează cea mai mare podgorie românească, podgoria Murfatlar. În cadrul unei ceremonii oficiale, Majestatea Sa Regele Mihai I al României conferă societăţii Murfatlar România diploma de reînnoire a calităţii de “Furnizor al Casei Majestăţii Sale Regelui Mihai I”.
comunicatul de presa
-
BUCURESTI - 18 septembrie 2006
Începand din această vară, echipa de oenologi de la Murfatlar este condusă de Philippe Bonnet, reputat oenolog francez deţinător al « Diplôme en Viticulture - Œnologie à Montpellier » şi al « Diplôme de Commercialisation, de Distribution et Marketing des vins ».
comunicatul de presa
-
BUCURESTI - 22 august 2006
Murfatlar România, cel mai mare producător autohton de vinuri, lansează un nou brand de vin: CONU’ ALECU. Disponibil în variantele Muscat Ottonel, Sauvignon Blanc, Merlot şi Merlot Roze, Conu’ Alecu este un demisec de cursă lungă, ideal pentru o seară de relaxare între prieteni. Este genul glumeţ, oricând gata de petrecere, creat special pentru oamenii care ştiu ce înseamnă viaţa. Acest vin, prin prospeţimea şi savoarea sa specială, trezeşte pofta de viaţă şi spiritul de aventură. Prospeţimea lui înviorează şi relaxează în orice situaţie, ceea ce-l face foarte potrivit pentru petreceri şi seri târzii în compania prietenilor.
comunicatul de presa
-
BUCURESTI - 3 iulie 2006
Fabrica Salonta sărbătoreşte anul acesta 30 de ani de experienţă, fiind una dintre cele mai vechi fabrici de mezeluri din România. La Salonta se fac numai mezeluri premium, din categoria crud–uscate, cu şi fără mucegai: celebrul Salam de Sibiu, Salamul Carpaţi, Salamurile Padiş, Paprika, Salonta şi Bănăţean - dar şi salamuri fierte, afumate şi uscate precum Salamul de vară uscat. Oferta Salonta mai cuprinde şi cârnaţi, de asemenea crud-uscaţi - cârnaţii Jandarm, cârnaţii Paprika, Plai sau Csabai.
comunicatul de presa