Juniori de Succes

Organizator: NextSteve Group

Juniori de Succes

Pe data de 23 februarie, ora 15:30, la Cinema Movieplex din Plaza Romania are loc lansarea primului program de motivare si dezvoltare personala dedicat copiilor cu varsta intre 8 - 13 ani, “Juniori de Succes”, organizat de NextSteve Group.

 

Programul – spectacol de motivare si dezvoltare personala pentru copii, Juniori de Succes, este un conceptul nou in Romania si foloseste metode alternative de invatare, non-formale, informale si experimentale aplicate in cadrul unui grup mare, cu ajutorul unor materiale de lucru, imagini video si muzica intr-un spatiu dedicat divertismentului. Astfel, copiii vor avea posibilitatea depasirii limitarilor emotionale, de a isi perfectiona abilitatile de comunicare, socializare, capacitatea de initiere si de mentinere a unor relatii empatice si asertive. Activitatile completeaza curricula scolara si adauga abilitati suplimentare care sa sprijine copiii in atingerea succesului personal, social si profesional.

 

Programul “Juniori de Succes” se adreseaza copiilor dornici de imbunatatirea abilitatilor de comunicare, deprinderea atitudinii, a comportamentului si a limbajului potrivit varstei lor si parintilor interesati sa optimizeze toate resursele copilului pentru o dezvoltare armonioasa.    

 

Pretul biletului este de 40 lei si se poate achizitiona de pe siteul www.myticket.ro sau din Magazinele Diverta. Dupa cumpararea biletului, parintii sunt rugati sa se inregistreze online pe ACEST FORMULAR, astfel incat sa primeasca pe email materiale cu informatii inainte si dupa eveniment, dar si sa inscrie copiii la tombola cu premii ce va avea in cadrul programului.

 

Juniori de Succes” este construit in baza principiului companiei NextSteve Group de a dezvolta programe educative pentru copii folosind metode din mediul de divertisment (“edutainment”).

 

NextSteve Group este o companie ce ofera traininguri, cursuri, evenimente, tabere si teste psihologice pentru copii, fondata de Andrei Stefan si Claudia Suhov. Acestia au fost premiati anul trecut cu titlurile: “Compania Anului 2012” si “Premiul de Excelenta pentru Inovatie in educatie”.

 

In anul 2012 cel mai cunoscut si atractiv program pentru copii a fost “Juniori in afaceri”, cursul de educatie economica si antreprenoriat, ce a fost realizat in parteneriat cu Diverta si mallurile in Bucuresti, Bacau, Iasi, Constanta. Cursul continua si in acest an in Bucuresti si Bacau.

 

Misiunea NextSteve este de a dezvolta urmatoare generatie de antreprenori si profesionisti din Romania.

 

Pentru informatii suplimentare: 0746.042.033 sau claudia.suhov@nextsteve.ro.

www.nextsteve.ro

 

Confirmare pana la data: 23 February 2013

Participare: Taxa de participare