Program - spectacol pentru copii, Juniori de Succes

Locul desfasurarii: Cinema Movieplex, Sala 5, Plaza Romania

Organizator: NextSteve Group

Program - spectacol pentru copii, Juniori de Succes

Pe data de 23 februarie, ora 15:30, la Cinema Movieplex din Plaza Romania are loc lansarea primului program de motivare si dezvoltare personala dedicat copiilor cu varsta intre 8 – 13 ani, “Juniori de Succes”, organizat de NextSteve Group.

Conceptul programului este unul nou in Romania si foloseste metode alternative de invatare, non-formale, informale si experimentale aplicate in cadrul unui grup mare, cu ajutorul unor materiale de lucru, imagini video si muzica intr-un spatiu dedicat divertismentului. Astfel, copiii vor avea posibilitatea depasirii limitarilor emotionale, de a isi perfectiona abilitatile de comunicare, socializare, capacitatea de initiere si de mentinere a unor relatii empatice si asertive. Activitatile completeaza curricula scolara si adauga abilitati suplimentare care sa sprijine copiii in atingerea succesului personal, social si profesional.

Programul “Juniori de Succes” se adreseaza copiilor dornici de imbunatatirea abilitatilor de comunicare, deprinderea atitudinii, a comportamentului si a limbajului potrivit varstei lor si parintilor interesati sa optimizeze toate resursele copilului pentru o dezvoltare armonioasa.

Pretul biletului este de 40 lei si se poate achizitiona de pe siteul www.myticket.ro sau din Magazinele Diverta. Dupa cumpararea biletului, parintii sunt rugati sa se inregistreze online peACEST FORMULAR, astfel incat sa primeasca pe email materiale cu informatii inainte si dupa eveniment, dar si sa inscrie copiii la tombola cu premii ce va avea in cadrul programului.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la: 0746.042.033 sau claudia.suhov@nextsteve.ro.

Confirmare pana la data: 23 februarie 2013

Participare: Taxa de participare