8 Martie- Arata-i ca ti-e draga...

Locul desfasurarii: Carol Parc Hotel

Organizator: Carol Parc Hotel

8 Martie- Arata-i ca ti-e draga...

Frumoasa, Puternica, Fragila, Fascinanta- Ea este cu siguranta femeia care, intr-un fel sau altul ti-a atins viata.

De 8 Martie, Ziua Internationala a Femeii, Carol Parc Hotel ti-a pregatit decorul ideal in care le poti arata doamnelor tale cat de mult inseamna pentru tine. Fie ca este femeia iubita, mama, bunica, colega de birou sau prietena ta cea mai buna, arata-i ca ti-e draga si adu-o intr-un decor de poveste.Weekend-ul dedicat Ei la Carol Parc Hotel v-a pregatit cele mai graitoare surprize:

Seara de 7 martie te asteapta cu o Cina sclipitoare, un meniu special creat pentru aceasta ocazie, valabil intreg weekend-ul dupa care, incepand cu ora 21:00, veti putea asculta blues & jazz live in Piano Club.

Duminica, 8 martie, petrece alaturi de dragele tale la Sunday Brunch in restaurantul Poem, sau delectati-va la Cina speciala.
Barul privat cu priveliste spre mica piateta cu amoras poate fi rezervat in totalitate impreuna cu barman-ul personal, pentru momente speciale impreuna cu cei dragi.

Ai o idee originala ce speri sa o surprinda? Este deliciul nostru sa fim complicii tai desavarsiti in a-i arata ca ti-e draga.

Intreg Carol Parc Hotel iti va sta la dispozitie pentru 2 zile cu o oferta deosebita care ii va sopti cat de mult ti-e draga: Weekend 8 Martie- include Camera Deluxe, Cina de 8 martie si Sunday Brunch la un pret cu totul special.

*SURPRIZA!! Primele 10 rezervari pentru oferta de weekend, sau rezervarile pentru 5 sau mai multe persoane la Cina de 8 Martie, vor primi gratuit o plimbare cu limuzina stretch la hotel!!!


*Pentru informatii si rezervari, sunati la: 031.3363377 sau info@carolparchotel.roRaluca Ichim, Marketing Executive, Tel. 021-3363377 Fax. 021-3363736
Aleea Suter 23-25, Sector 4, Bucuresti (Zona parcului Carol I - Dealul Filaret)
www.carolparchotel.ro

Despre NICHE MARKETING

Carol Parc Hotel este primul hotel de tip small luxury boutique cu cinci stele din Rom├ónia. Aclamat de presa romaneasca si internationala, premiile noastre includ: \\\\\\\'\\\\\\\'Hotelul Anului 2008\\\\\\\'\\\\\\\' ,\\\\\\\'Top 136 - cele mai exclusiviste hoteluri din lume in 2008\\\\\\\', \\\\\\\'Cel mai bun restaurant din Bucureşti in 2007\\\\\\\' şi multe altele.

Participare: Intrare libera