Trezeste-te la Valentine's Brunch cu Analia Selis !

- 13 februarie 2009

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Nu sarbatoresti Sf. Valentin? Nu ai nici un plan pentru weekend-ul iubirii? Atunci lasa totul pe ultima zi...

Trezeste-te la Valentine's Brunch cu Analia Selis !

Carol Parc Hotel te invita in duminica indragostitilor la Valentine's Brunch. Analia Selis va fi acolo, iar surprizele culinare pe care Poem Restaurant ti le-a pregatit, risca sa-ti faca ziua perfecta.

Un concept nou te asteapta sa-l testezi: ' Original Chopped Salad Station' - Salata cu topinguri la alegere, tocata marunt la fata locului de catre un bucatar specialist.

Ce are romantic un Brunch la Carol Parc Hotel? Clipe de bine, pregatite cu pasiune de echipa noastra, pentru ca duminica sa nu ai timp decat pentru tine si cei dragi. Atmosfera rafinata dar familiara, o adevarata fantezie culinara si serviciile desavarsite sunt menite a transforma duminica intr-o vacanta.

Pe 15 februarie 'inauguram' conceptul nostru de Brunch impreuna cu Poem Restaurant si vrem sa ai certitudinea ca e romantic sa primesti o atentie deosebita.

Despre Niche Marketing

Carol Parc Hotel este primul hotel de tip small luxury boutique cu cinci stele din România. Aclamat de presa romaneasca si internationala, premiile noastre includ: ''Hotelul Anului 2008'' ,'Top 136 - cele mai exclusiviste hoteluri din lume in 2008', 'Cel mai bun restaurant din Bucureşti in 2007' şi multe altele.

Raluca Ichim, Marketing Executive, Tel. 021-3363377 Fax. 021-3363736
Aleea Suter 23-25, Sector 4, Bucuresti (Zona parcului Carol I - Dealul Filaret)
www.carolparchotel.ro
info@carolparchotel.ro