Cristina Nichita isi prezinta colectia EVENTS 2011 in COCOR

BUCURESTI - 18 mai 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

Creatoarea de moda Cristina Nichita isi prezinta cea mai noua colectie pe linia EVENTS, joi 19 mai, orele 19.00. Evenimentul va avea loc in cadrul COCOR Store din Bucuresti, Galeria Designerilor Romani, etaj 2.

Cristina Nichita isi prezinta colectia EVENTS 2011 in COCOR

Vor fi prezentate 40 de creatii, structurate in trei parti, ce fac o trecere prin trei total look-uri diferite si trei modalitati de expresie, unite de folosirea la unison a tesaturilor si croielilor fluide. O insiruire de rochii ultra-feminine, realizate din fibre usoare si confortabile - voaluri, matasuri naturale, dantele si satinuri fine - uni sau cu imprimeuri in degrade, desene si borduri spectaculoase, create pentru prezentele feminine, nonconformiste, expansive si increzatoare. Paleta cromatica ne poarta de la tonuri stinse si pale de verde vegetal, maronuri si lila-uri, desprinse parca din natura, catre ivory, creme si roz patinat atent combinate cu negru, si se opreste la albastru electric, culoarea vedeta a sezonului. Combinatiile inedite de texturi, degradeurile si bordurile spectaculoase, accesorizare cu lanturi si aplicatii metalice, folosirea dantelelor si a contrastelor semitransparent-mat reprezinta elemente distincte ale colectiei. Senzualitatea si farmecul imbraca formele trupesti ale femeii ce-si dezvaluie, gingasia, feminitatea si gratia divina.

Realizate in colaborare cu designerul George Hojbota, piesele colectiei readuc in prim plan o silueta fluida, o imagine naturala, o prezenta subtila si relaxata, senzuala si sexi. Colectia se doreste a fi una evolutiva, ce marcheaza o noua viziune asupra luxului si a elegantei urbane, departe de rigoarea cliseelor clasice.

Alaturi de modele de top, pe podium va defila Laura Cosoi, invitata special de cretoarea de moda pentru acest show. La eveniment si-au anuntat participarea nume sonore din lumea show-biz-ului romanesc (printre care multe personalitati  nascute la Iasi - Iulia Vantur, Oana Turcu Brancu, Cristina Simion), politicieni, actori, fashion editori, prieteni si clienti ai casei de moda. Intreaga prezentare va fi transmisa live pe ecranele media fatada COCOR iar colectia va fi pusa in vanzare in Galeria Designerilor Romani, etaj 2.

Evenimentul este realizat cu participarea: Angela Vasiliu - incaltaminte si marochinarie, Geta Voinea - hair style, Dj Arabu - sonorizare.

 

Despre Nichi Cristina Nichita

Cristina Nichita face parte din randul creatorilor de moda maturi, numele sau avand o vechime de 16 ani in moda romaneasca. Creatoarea detine brandul NICHI CRISTINA NICHITA si isi vinde colectiile prin 12 magazine proprii in tara si prin intermediul magazinului virtual www.shop.nichi.ro.