"Love letters, songs and movies" despre dragostea pentru frumos si eleganta in noua colectie dedicata evenimentelor speciale NICHI CRISTINA NICHITA

Iasi - 16 noiembrie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Colectia "Love letters, songs and movies" este dedicata femeilor indragostite de eleganta si rafinament, femei frumoase ce au mereu admiratia de partea lor. “Melodiile si filmele de dragoste, sentimenul pe care il ai atunci cand scrii o scrisoare de dragoste m-au inspirat in crearea acestei colectii” spune George Hojbota - creative director NICHI CRISTINA NICHITA.

Acesta colectie este adresata femeilor indragostite de orice, de muzica, filme, natura sau oameni, femei puternice, energice, deschise catre experiente vestimentare unice, si care se definesc prin stil si atitudine.

Rochia de cocktail sau de seara, salopeta chic, pantalonul elegant, bluza fluida, haina de blana, pelerina cu aer de mister, salul de catifea, fusta maxi de tafta, sunt piese ce au ca principal scop seductia.

Colectia "Love letters, songs and movies" adresata evenimentelor speciale ale acestui sfarsit de an este definita de negru in diferite tonuri si texturi suficiente pentru a crea o simfonie rafinata dedicata doamnelor fidele elegantei in negru.

Pastrand aceeasi nota de mister si eleganta, verdele smarald,  rosul burgund si tonurile adanci de bleumarin asezoneaza intreaga colectie cu energie si feminitate. 

Catifeaua denumita si tesatura reginelor, dantela pretioasa, taftaua si voalul sunt materialele predominante ale acestei colectii, iar accesorizarea lor cu aplicatii stralucitoare, broderii si dantela va scoate in evidenta o elegnata aparte si te va transforma in regina petrecerii.

Fie ca iti doresti o aparitie glamour sau optezi pentru un look angelic, noua colectie NICHI CRISTINA NICHITA este special creata sa iti evidențieze cele mai frumoase trasaturi.

"Love letters, songs and movies" o colectiei creata din eleganta pentru elegnata, din frumos pentru frumos, o poveste eterna, in acorduri de dragoste, rafinament si mister. 

Colectia este pusa in vanzare incepand cu 15 Noiembrie 2015 in magazinele NICHI CRISTINA NICHITA din Iasi, Iulius Mall - parter, Bucuresti- Cocor,  Suceava – Iulius Mall, Constanta pe Bulevardul Stefan cel Mare nr.55 si pe www.shop.nichi.ro

Despre Nichi Cristina Nichita

Cu o prezenta de peste 24 de ani pe piata nationala si internationala, NICHI CRISTINA NICHITA este un brand 100% romanesc, recunoscut si apreciat pentru eleganta clasica – reinterpretata an de an, pentru calitatea, noutatea si diversitatea colectiilor sale.