Mini Colectia Special Events NICHI CRISTINA NICHITA. Lux si rafinament sub semnul elegantei !

Iasi - 9 decembrie 2014

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Retail

Colectia SPECIAL EVENTS in editie limitata dezvaluie secretul elegantei pentru acest final de an, un mélange de rafinament pretios si feminitate in care materialele de lux, detaliile sofisticate si executia impecabila ofera distinctie fiecarei femei ce imbraca NICHI CRISTINA NICHITA .

Mini Colectia Special Events NICHI CRISTINA NICHITA. Lux si rafinament sub semnul elegantei !

Colectia Special Events 2015 prezinta femeia rasata, atenta la detalii si hotarata sa atraga toate privirile serii prin eleganta, rafinament si senzualitate. Tinute special create pentru sărbătorile de iarnă aduc în centrul atenţiei catifeaua, un material luxos, simbol al farmecului şi al seducţiei. De la rochiile negre la cele rosii, red sangria, bordo sau verde- smarald , toate vorbesc despre regalitate si somptuozitate.

Regina Serii poartă în acest an rochii ultra feminine care aduc in lumina o silueta moderna, fluida, senzuala. Rochiile urmeaza linia corpului, scurte sau de lungime medie, din matase naturala, tafta sau dantela si tulle. Pantaloni si sacouri de catifea ori brocart, redingote elgante, bluze de voal sau dantela, oricare dintre aceste tinute te va face sa fii o aparitie memorabila.

Colectia- capsula Special Events semnata de George Hojbota pentru NICHI CRISTINA NICHITA, readuce in prim plan eleganta urbana de lux, femeia nobila si distinsa prin vestimentatie!

Colecţia este pusa in vanzare in magazinele NICHI CRISTINA NICHITA din Iasi si Suceava - Iulius Mall – parter, Constanta – Bd.Stefan cel Mare nr.55, Bucuresti – Galeriile Cocor sau pe www.shop.nichi.ro