NICHI CRISTINA NICHITA a lansat colectia Primvara 2015 in cadrul Galei MODELE FEMININE

Iasi - 9 martie 2015

Comunicat tip General in Industrie, Monden / Lifestyle, Retail

In luna Martie celebram femeia cu atitudine! NICHI CRISTINA NICHITA a oferit tuturor femeilor prezente la “ Gala Modele Feminine ”, joi, 5 martie, de la ora 17.00, la Casa de Cultura a Studentilor din Iasi , o prezentare de moda , lansarea colectiei Primavara 2015.

Lansare Colectie Primavara 2015

Lansare Colectie Primavara 2015

Colectia Primavara 2015 creata de designer-ul George Hojbota , pune accent pe liniile retro, printuri in culori energice si vibrante, grafisme, dungi alb si negru. Tonurile inchise de bleumarin vibrant, negru si gri se impletesc cu nuante puternice si stralucitoare de verde si corai sau de tonuri calde de ivoire si bej, in tinute feminine inspirate din moda anilor ’60-’70. Rochiile sunt foarte elegante, din materiale uşoare, fluide cu aplicaţii sub formă de petale, flori sau frunze inobilate cu margele si cristale cusute manual. Senzualitatea şi fragilitatea femeii in colectia NICHI CRISTINA NICHITA este subliniată de materiale fluide – dantelă, voaluri de matase, broderii şi tulle transparent. Colecţia este pusa in vanzare in magazinele NICHI CRISTINA NICHITA din Iasi si Suceava - Iulius Mall – parter, Constanta – Bd.Stefan cel Mare nr.55, Bucuresti – Galeriile Cocor sau pe www.shop.nichi.ro

Gala Modele Feminine este proiectul de suflet al doamnei Cristina Nichita, un eveniment care promoveaza valorile şi recunoaşte meritele femeilor devenite surse de inspiraţie pentru cei din jur. Pentru al treilea an consecutiv, Cristina NICHITA premiaza modelele care au demonstrat că pot atinge idealul în diferite domenii de activitate: Mamă, Cadru Didactic, Medic, Pensionară, Antreprenoare, Femeia Romă, Mediul Academic, Ambasadoare a Iașilor, Cea mai activă voluntară a comunității ieșene și un premiu special oferit unei tinere ce aspiră să devină femeia puternică și gingașă de mâine. Ele sunt femei care au reuşit să provoace succesul, care au reușit să lupte pentru idealul lor şi, mai ales, sunt femei care pot reprezenta o sursă de inspiraţie pentru fiecare dintre noi. Avem, astfel, o nouă motivație: aceea de a ne alege modelele din imediata noastră apropiere, nu din revistele glossy ori de la TV.