NICHI CRISTINA NICHITA - Latura boema seventeen transpusa in linii si forme actuale

Iasi - 4 septembrie 2015

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Retail

Bun venit in anii 70 ! unde femeia NICHI CRISTINA NICHITA eleganta si distinsa prin vestimentatie interpreteaza rolul femeii model din acei ani si ne poarta pasii catre noua colectie toamna iarna.

NICHI CRISTINA NICHITA  Colectia Toamna Iarna

NICHI CRISTINA NICHITA Colectia Toamna Iarna

Linia propusa pentru un look bussines elegant este reprezentata de piese preluate din garderoba gentlemenilor pantaloni pana, sacouri cu lini masculine, care imbina atitudinea puternica cu o doza subtila de senzualitate.

Pantalonii usor evazati sunt unul din simbolurile modei, element cheie in noua colectie pentru un look total rafinat, alaturi de bluzele fluide din matase, un item pretios din garderoba.

Linia care intra in repertoriul sezonului prin feminitate si eleganta autentica este reprezentata de rochii drapate sau cu pliuri, unde piesa importanta este rochia camasa, tinuta cea mai versatila ce poate fi purtata cu usurint in diferite ocazii.  Formele fluide, imprimeurile etno usor grafice, motivul floral boem sunt cristalizate sofisticat pentru o silueta rafinata.

Tonurile terne ale anotimpului ploios au fost asociate cu combinati neasteptate de culori,  de la verde intens pana la turcoaz, rosu electrizant, cobinatia de efect bleumarin-mustar, toate ne dau aceea energie de care avem nevoie in acest anotimp.

Latura boema a perioadei este transpusa in linii si forme actuale atat prin mantourile tip halat care se inchid prin cordon, si  mantourile ce scot  in evidenta eleganta si rafinamentul unei femei cat si prin  redingotele cu aplicatii subtile de dantela si  accesorizate cu nasturi ce amintesc de bijuteriile de tip filigran ce erau mult dorite in acele vremuri.

Desi inspiratia vine din trecut colectia semnata George Hojbota capata o forma fresh si moderna prin combinatii ecclectice  de tesaturi prin rafinamentul formelor si al materialelor care flateaza silueta.

Colectia este pusa in vanzare in magazinele NICHI CRISTINA NICHITA din Iasi, Iulius Mall – parter, Bucuresti- Cocor,  Suceava – Iulius Mall, Constanta pe Bulevardul Stefan cel Mare nr.55 si pe www.shop.nichi.ro