Carucioare Full-size Versus Carucioare Usoare

BUCURESTI - 22 ianuarie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Carucioarele full-size sunt acele carucioare mari si destul de greoaie, care se folosesc de catre parinti in general cand se plimba cu micutii prin parc, nu atunci cand merg de urgenta la doctor, pentru ca in acele momente, carucioarele usoare sunt mai recomandate.

Carucioare Full-size Versus Carucioare Usoare

Carucioarele full-size au o capacitate mai mare decat carucioarele usoare sau sport, permitand parintilor sa transporte mai multe lucruri cu ajutorul unui astfel de carucior. De aceea, sunt preferate de catre acele mamici care isi petrec mult timp la mall, cumparand tot felul de lucruri; ei bine, in loc sa isi ia dupa ele 5-6 sacosi, mamicile pot foarte simplu sa puna cumparaturile in cosul mare de cumparaturi aflat sub scaunul caruciorului. In cazul carucioarelor usoare, cosul de cumparaturi ori este foarte mic, ori inexistent.

 

In privinta modului de utilizare insa, castiga carucioarele usoare, care se pot monta pentru a fi gata de drum in doar cateva secunde. Un carucior mai mare are nevoie de 2 persoane pentru a fi transportat pe scari, pe cand un carucior usor poate fi dus intr-o singura mana de catre orice femeie, indiferent de ce greutate ar avea aceasta. In plus, carucioarele sport se strang de cele mai multe ori, ceea ce inseamna ca nu ocupa nici loc mare de depozitare.

Pentru ca sunt mai mari, carucioarele full-size au o durata de viata mai mare, insa acest lucru nu trebuie sa ii sperie pe cei care vizeaza un carucior usor; atat timp cat caruciorul este folosit cum spune producatorul, nu ar trebui sa existe nicio problema in privinta duratei de viata. In plus, un carucior pentru copii nu va fi folosit o vesnicie, ci in jur de 5 ani; durata de viata a unui carucior este pe undeva pe la 20 ani, mai mult decat isi poate dori orice parinte.

Si in privinta sigurantei, carucioarele full-size sunt putin mai bune decat carucioarele sport, insa acest lucru nu este valabil in cazul tuturor fabricantilor de carucioare. Spre exemplu, carucioarele de tip jogging sunt extrem de sigure pentru copilul de dinauntrul lor, pentru ca sunt create nu numai pentru a plimba un copil, ci si pentru a ajuta parintele sau sa faca un pic de conditie fizica. Astfel, carucioarele de tip jogging sunt dotate cu mai multe elemente de siguranta decat alte carucioare usoare. De asemenea, nu toate carucioarele full-size beneficiaza de frane sau centura de siguranta pentru cel mic. Alegerea unui carucior trebuie sa depinda strict de ce nevoi au parintii unui bebelus, daca vor sa iasa cu cel mic in parc, daca le place sa alerge, daca au gemeni sau tripleti, daca vor un carucior pliabil etc.Vezi modele Aici