Carucioare Pentru Copii De 5-6 Ani

BUCURESTI - 17 ianuarie 2013

Comunicat tip General in Internet

Carucioarele nu sunt create doar pentru bebelusi si copiii de 2-3 ani. Unele dintre ele sunt destinate si copiilor mai mari si mai grei.

Carucioare Pentru Copii De 5-6 Ani

Aceste carucioare pot fi folosite de catre acei copii care inca au probleme de locomotie, care au probleme de sanatate ce necesita transportul intr-un carucior, si de catre multi alti copii care nu au niciun fel de probleme de acest gen.

Carucioarele recomandate copiilor cu varste mai mari de 5 ani trebuie sa prezinte roti cu cauciucuri ce se pot umfla, un sistem de absorbtie a socurilor si suspensii care sa poata sustine copii cu o greutate mai mare de 22 kg. Unii parinti considera ca acele carucioare care au 3 roti sunt mai potrivite pentru copiii mari, pentru ca micutul deja are o anume greutate, iar un carucior care ar fi si el de asemenea greu ar fi extrem de dificil de manevrat de un parinte slab.

Carucioare pentru copiii mari se pot gasi in exact aceleasi magazine unde se gasesc si carucioare pentru bebelusi, in supermarket-uri, in magazine destinate exclusiv copiilor. Un alt loc unde se pot gasi carucioare pentru copii mai mari de 5 ani este Internetul. Website-urile ofera in general preturi mai bune decat magazinele, insa la pretul unui carucior se va adauga aproape de fiecare data si costul transportului. Daca nu vreti sa platiti transportul, inscrieti-va in clubul creat de un astfel de magazin sau faceti-va un card la respectivul magazin, si veti primi posibilitatea de a beneficia de foarte multe avantaje, inclusiv neplata transportului, reduceri mai importante de sarbatori si discount-uri oferite ca si forma de multumire pentru simplul fapt ca sunteti un client fidel.

Carucioarele se pot cumpara si la mana a doua, insa numai daca acea persoana care cumpara un astfel de carucior cunoaste foarte bine persoana de la care il cumpara. Nu se stie niciodata daca o persoana care incearca sa vanda un carucior la mana a doua nu ascunde eventuale vicii ale produsului respectiv, insa se prespune ca atat timp cat cumparati de la o persoana cunoscuta, aceasta nu va ascunde nimic in ceea ce priveste caruciorul pe care vrea sa il vanda. Totusi, nu ar strica sa luati caruciorul la un “test-drive” chiar daca stiti foarte bine persoana care il vinde. Poate nici proprietarul sau actual nu stie de anumite probleme ale caruciorului, de aceea trebuie sa il testati sa vedeti cum functioneaza.Nichiduta

Despre nichiduta

Sc.nichiduta trading.srl