Carucioare Pentru Copii – Sfaturi de Siguranta

BUCURESTI - 19 martie 2013

Comunicat tip General in Afaceri

Carucioarele pentru copii sunt deja elemente populare care fac mai usor transportul copilasului de catre parinti, bunici sau ingrijitori.

Introdu corpul comunicatului in aceasta zona. Corpul este partea din comunicatul de presa in care este detaliata stirea principala transmisa. Corpul comunicatului trebuie sa cuprinda raspunsurile la intrebarile: Cine? Ce? Cand? Unde? De ce? Cum? Pentru a creste interesul fata de informatia expu

Pentru un parinte alegerea caruciorului potrivit poate fi uneori chiar descurajanta. Varietatea de modele, de la cele cu 4 roti utile pentru plimbarile luni la cele cu trei roti, de la cele foarte complexe, adevarate sisteme de calatorie la cele foarte usor pliabile si practice in transport, poate fi uneori coplesitoare.

Pastrarea anumitor criterii in minte, va va ajuta sa alegeti caruciorul potrivit pentru dumneavoastra si micutul proaspat venit pe lume. Dintre toate aspectele importante in alegerea unui carucior cel mai de seama este siguranta copilasului dumneavoastra. Pentru ca au fost si cazuri de accidente usoare, total de evitat, in care carucioarele folosite necorespunzator au ranit pe cei mici, sau cazuri in care copilasii au fost lasati nesupravegheati in carucior chiar si doar pentru o clipa.

Carucioarele pentru copii trebuie sa se incadreze in standardele de siguranta actuale. Trebuie in primul rand sa alegeti un carucior robust, solid cu stabilitate si care sa corespunda greutatii si inaltimii coplasului. Pentru siguranta bebelusui indicate sunt carucioarele care sa vina dotate cu centuri de siguranta atasate de cadru sau de scaun. Centurile trebuie reglate in asa fel incat sa nu fie nici prea lejere dar in nici un caz nici prea stranse.

De asemenea trebuie sa va asigurati ca franele, precum si blocarea mecanismelor de pliere in cazul modelelor care dispun de aceste optiuni, sa fie in buna stare de functionare. Totodata este important pentru siguranta copilasului ca rotile caruciorului sa fie bine fixate, sa nu aveti parte de o plimbare plina de surprize nu tocmai placute.

Supravegheati copilul intotdeauna cand este in carucior. Folositi in permanenta centurile de siguranta si asejati corect si atent copilasul in carucior. Folositi-va de frane atunci cand caruciorul este oprit, cand plasti copilul sau il scoateti din carucior. Inainte de orice ajustare a caruciorului asigurati-va ca micutul are manutele si piciorusele in siguranta in afara zonei cu risc de prindere.

Verificati in mod regulat starea de functionare a caruciorului, daca prezinta semne de uzura sau defectiuni. Acordati atentie la ce tip de perne sau paturi folositi incat sa evitati orice posibil pericol de sufocare.

Nu supraincarcati caruciorul cu nenumarate greutati suplimentare, mai mult decat ceea ce va recomanda instructiunile de la producator. Nu folositi caruciorul de copii pe o scara rulanta. Foarte important este sa mentineti in permanenta caruciorul curat, si sa il depozitati intr-un mediu uscat si curat.

sa adauga citate relevante ale persoanelor implicate: reprezentantii companiei, specialisti in domeniu, parteneri de afaceri implicati.

Despre nichiduta

sc.nichiduta trading.srl importator si distribuitor de articole copii