Carucioare Sport Pentru Copii

BUCURESTI - 11 februarie 2013

Comunicat tip General in Internet

Carucioarele sport reprezinta solutia optima in cazuri urgente cand parintii bebelusului nu au timpul necesar sa transporte un carucior greu de la etajul 4, de exemplu, pana la parter, sau pentru a ii face loc caruciorului in masina.

 Un carucior sport este foarte simplu de transportat pe scari, si de asemenea, cu un autovehicul, pentru ca nu necesita un spatiu mare de depozitare.

 

Carucioarele sport sunt mult mai usoare decat carucioarele obisnuite, si au un sistem de siguranta mult imbunatatit fata de carucioarele sport existente in urma cu un deceniu. In prezent, carucioarele sport beneficiaza de aceleasi suspensii ca si un carucior obisnuit, fiind extrem de sigur in deplasarea pe asfalt. Problema cu carucioarele sport este ca acestea pot merge in general numai pe asfalt, nu si pe alte suprafete, care nu sunt netede; acest lucru nu este posibil pentru ca rotile unui carucior sport sunt mai mici decat ale unui carucior obisnuit si pentru ca pietricele mici pot oricand sa intre intre spitele rotilor si sa dezechilibreze caruciorul. Din fericire, aceasta potentiala problema se poate rezolva daca alegeti un carucior care nu are roti cu spite, ci pline, si de asemenea care sunt imbracate in cauciuc mai dur, care rezista si la un teren denivelat.

 

Carucioarele sport pentru copii au fost create pentru viteza pe care o ofera unor parinti grabiti, insa nici copiii nu au fost uitati, pentru ca pana la urma, ei sunt cei care sunt transportati cu caruciorul. Astfel, siguranta si confortul copiilor au fost de asemenea luate in considerare, carucioarele sport oferind in prezent acelasi nivel de confort ca si carucioarele greoaie care se folosesc mai mult in cazul unor plimbari lungi in parc. In ziua de astazi, puteti face plimbari in parc si cu un carucior sport, datorita dotarilor de siguranta pe care carucioarele sport au inceput sa le prezinte de cativa ani incoace.

 

Un carucior sport este mai potrivit pentru un copil mic decat orice alt tip de carucior pentru ca ii ofera copilului raza cea mai mare de vizualizare a lumii inconjuratoare. Intr-un carucior greoi unde cel mic este plasat in general in spate, acesta nu are posibilitatea sa vada clar ce se intampla in fata sa, din cauza distantei dintre locul unde se afla el si lumea din afara caruciorului. In plus, un carucior sport nu are atatea accesorii ca un carucior mai mare, fapt ce este iarasi un avantaj pentru ca un copil sa exploreze, macar cu privirea, mult mai bine lumea exterioara.

Despre nichiduta

sc.nichiduta trading.srl