Casutele Pentru Copii - O Necesitate - nichiduta.ro

BUCURESTI - 27 august 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Daca dispuneti de suficient spatiu si doriti sa le faceti un cadou deosebit copiilor dumneavoastra atunci cumpararea unuia dintre modelele de casute copii disponibile pe piata este cea mai buna optiune.

Un magazin de incredere nichiduta.ro

Un magazin de incredere nichiduta.ro

 Aceste casute pentru copii pot fi instalate atat in locuinta dumneavoastra cat si in gradina si se pot achizitiona din magazinele de specialitate din Constanta intr-o gama variata de modele si culori. Mai mult, aceste casute sunt confectionate din materiale de calitate (plastic sau lemn) si pot fi prevazute cu accesorii atragatoare pentru copii, cum ar fi tobogane, telefoane electronice si jaluzele.

 

O casuta extrem de indragita de copiii cu varste de peste 2 ani este casuta Play House, care este confectionata dintr-un material de calitate viu colorat si rezistent la actiunea razelor ultraviolete si a ploii. Aceasta casuta are o casuta postala, o usa si doua ferestre care sunt usor de deschis, precum si spatiu suficient de joaca, in interior. Procesul de montare al casutei dureaza foarte putin si se realizazea extrem de usor.

Daca aveti mai putin spatiu la dispozitie puteti alege unul din tipurile de casute copii confectionate din carton. Aceste casute sunt special proiectate pentru interior si sunt mult mai ieftine decat cele de exterior. In plus, casuta din carton este usor de instalat si il ajuta pe copilul dumneavoastra sa isi exerseze talentul de decorator utilizand creioane colorate si carioci. In acest fel, casuta de carton va arata exact asa cum isi doreste copilul tau. Trebuie mentionat faptul ca aceasta casuta este vanduta impreuna cu o gentuta care contine toate uneltele necesare pentru montarea si colorarea ei.

Pentru parintii care sunt interesati sa cumpere un model mai sofisticat de casuta pentru copii, magazinele din Constanta pun la dispozitie si casute copii dotate cu tobogan nichiduta sau bucatarie confectionate din plastic de calitate si rezistent la actiunea factorilor externi. Aceste casute au un design realist si culorile atragatoare, precum si un interiorul spatios. Prevazuta cu usa si ferestre usor de deschis, casuta pentru copii este dotata cu o bucatarie mica care dispune de chiuveta, aragaz si cuptor. In acest fel, acest model de casuta asigura dezvoltarea imaginatiei copilului si incurajeaza practicarea jocurilor in aer liber.

De asemenea, aveti posibilitatea sa gasiti in Constanta si casute pentru copii fabricate din vinil care pot fi montate atat in interior cat si in exterior. Disponibile in diferite modele, aceste casute sunt usor de strans si de transportat, fiind asemanatoare corturilor. Din aceasta cauza, ele pot fi incluse in bagajul dumneavoastra de vacanta.

Despre nichiduta

Magazinul nichiduta.ro se afla in constanta zona tomis 3