Categorii De Balansoare Si Leagane Pentru Copii - nichiduta.ro

BUCURESTI - 19 iulie 2013

Comunicat tip General in Retail

Tipurile de balansoare si leagane copii disponibile in magazinele de specialitate din Constanta sunt considerate o descoperire inovativa care rasfata orice copil si fac viata parintilor mult mai usoara.

 De obicei, aceste balansoare si leagane se adapteaza foarte usor nevoilor copilului dumneavoastra, transformandu-se intr-un loc pentru odihna, relaxare sau joaca. In plus, aceste dispozitive pentru copii sunt prevazute cu o bara de jucarii care favorizeaza dezvoltarea simtului tactil si vizual al micutului.

 

Realizate din materiale de calitate si disponibile intr-o gama variata de modele, aceste balansoare si leagane copii ofera un mediu comfortabil si sigur pentru bebelus, permitandu-i, in acelasi timp, parintelui sa se relaxeze sau sa se ocupe de anumite treburi casnice. Pentru a putea alege cel mai potrivit model de balansoar/leagan pentru copilul dumneavoastra va trebui sa detineti cat mai multe informatii despre oferetele disponibile pe piata locala din Constanta. Astfel, veti constata ca magazinele de copii din Costanta vin cu o oferta atractiva si diverstificata atat din punct de vedere financiar cat si din punct de vedere al functionalitatii si accessoriilor prevazute.

Din aceasta cauza aveti posibilitatea sa alegeti, spre exemplu, un balansoar de tip leagan care poate fi folosit pentru bebelusii cu o greutate de pana la 11 kg. Acest tip de balansoar are un aspect estetic placut si este extrem de confortabil. In plus, este echipat cu o diverse accesorii, cum ar fi sistem audio, bara de jucarii si diferite programe de setare a vitezei si a timpului de leganare. Unele dintre aceste balansoare de tip leagan sunt prevazute si cu centura de siguranta cu prindere in cinci puncte.

O alta categorie de balansoare si leagane copii nichiduta, usor de gasit in magazinele de specialitate din Constanta, este categoria balansoarelor multifunctionale. Aceste balansoare sunt proiectate sa fie utilizate de la nastere pana cand copilul atinge greutatea maxima de 23 kg. Un avantaj al acestui tip de balansoar il constituie posibilitatea de se adapta inaltimii di greutatii copilul dumneavoastra (pe masura ce acesta creste). Acest accesoriu pentru copii poate fi utilizat atat ca balansoar cat si ca leagan, fotoliu sau scaun de masa.Citeste mai multe articole pe www.mamicasicopilul.ro

Daca doriti un produs mai practic puteti opta pentru un leagan (balansoar) pliabil care este compact si extrem de confortabil pentru orice copil cu o greutate de maxim 12 kg. Acest model de leagan are doua pozitii de inclinare a sezutului si poate fi programat sa functioneze pentru anumite perioade de timp la viteze diferite. In plus, acest leagan este prevazut cu centura de siguranta, pernita de suport si bara de jucarii nichiduta.