Constructii lego

BUCURESTI - 20 noiembrie 2013

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Achizitionarea unui joc lego destinat copiilor, in special baieti mici cu varste intre 3-6 ani le produce acestora o mare bucurie.

Constructii lego

. In acest joc realizat din pese din plastic sunt incluse atat masinute in miniatura, cat si cuburi cu care acestia se pot juca ore in sir fara sa se plictiseasca. Pentru a face o alegere buna, va sugeram jocul “Lego bricks and more” si jocul “Lego city”. Piesele ce compun aceste jocuri au mare diversitate coloristica, sunt destul de mari pentru a nu fi inghitite din greseala si nu produc leziuni, astfel incat baietii vor petrece ore in sir construind, plimband masinile miniaturale sau avioanele realizate prin ansamblarea elementelor.

Diversitatea jocurilor pe care acestia le pot desfasura folosind acest joc este foarte mare. In cazul achizitionarii ambelor jocuri, numarul mare de piese permite sa se joace chiar si 2-3 copii concomitent, in cazul in care sunt frati sau a venit o familie in vizita cu un copil de varsta apropiata. Piesele pot fi utilizate la fel de bine prin imbinare sau prin alaturare, pentru a diversifica numarul posibilitatilor de joc.

Calitatea excelenta a materialului din care este confectionat acest tip de joc garanteaza rezistenta pieselor la socuri mecanice, usurinta in manevrare de catre copii si posibilitatea spalarii acestora in scopul mentinerii igienei. Jocul “Lego bricks and more” si jocul “Lego city” poate fi utilizat in interior sau in aer liber.Cele mai tarii jucarii lego le gasiti pe www.nichiduta.ro

Ca o sugestie, va recomandam ca atunci cand plecati cu copilul mic in vacanta, sa luati si aceste jocuri. Dvs. puteti sta linistiti la un gratar sau la un picnic, iar copilul are o ocupatie utila si potrivita varstei sale.

Jucandu-se cu aceste jocuri baietii dobandesc abilitate in manevrarea pieselor, stimuland muschii mici ai mainii, isi dezvolta creativitatea si imaginatia. Parintii care doresc sa ofere o jucarie utila si placuta baietilor fac o alegere excelenta in cazul achizitionarii unei variante de joc lego, distribuita in cutii specifice fiecarui tip de joc.

Despre nichiduta

Cu drag pentru cei mici.