Cum Sa Alegeti Un Carucior Pentru Tripleti?-nichiduta.ro

BUCURESTI - 13 septembrie 2013

Comunicat tip General in Industrie

Fie ca sunteti norocosii parinti ai unor tripleti sau aveti 3 copii de varste foarte apropiate, aveti nevoie de un carucior triplu.

Un magazin de incredere-nichiduta.ro

Un magazin de incredere-nichiduta.ro

Aceste carucioare sunt mult mai populare in randul familiilor cu tripleti decat sunt carucioarele pentru un singur copil in randul familiilor cu un singur copil. Acest lucru se poate explica foarte simplu: o mama sau un tata care are un singur copil, il poate transporta oricand pe acesta in brate, intr-un cosulet sau in alt mod, dar un parinte care are 3 copii pur si simplu nu are cum sa ii transporte pe cei 3, nici chiar daca este ajutat de celelalt parinte.

 

Inainte de a alege un carucior triplu, ganditi-va daca vreti ca acesta sa aiba scaunele pozitionate unul langa celalalt, sau unul in fata celuilalt. Daca despre carucioarele duble se spune ca intra mai greu pe usile unor magazine sau complexuri comerciale, va imaginati ce se spune despre carucioarele triple. In acest caz, recomandarea noastra este sa alegeti un carucior cu scaunele pozitionate unul in spatele celuilalt, dar aceasta ramane numai la aprecierea dumneavoastra.

 

Oricum ar fi scaunele caruciorului aranjate, verificati ca acestea sa se poata intinde pe orizontala. Cei mici este posibil sa adoarma in timp ce sunt plimbati cu caruciorul, de aceea trebuie sa le oferiti cea mai confortabila pozitie, si anume cea orizontala. Multe scaune ale carucioarelor duble si triple nu se intind la orizontala, asa ca aveti grija ce si cum alegeti.

Apoi, verificati care este greutatea maxima acceptata de caruciorul pe care il aveti in minte. Va fi acest carucior bun si in momentul in care micutii vor ajunge la 3-4 ani? Veti mai putea sa ii transportati pe acestia cu caruciorul la acea varsta?

Carucioarele triple trebuie sa se stranga, altfel nu vor putea fi depozitate in buna regula, si nici nu vor putea fi transportate cu masina.

Un alt lucru de verificat este daca aceste carucioare triple va ofera posibilitatea de a stoca produse sub carucior, cum se intampla cu carucioarele destinate unui singur copil. Iar daca ofera, cat de usor este sa ajungeti la acele produse depozitate sub carucior.

In final, un sfat pentru cei care au cumparat deja un carucior triplu: indiferent ca acesta are scaunele unul langa celalalt sau unul in continuarea celuilat, aveti grija sa pozitionati micutii in mod diferit de fiecare data cand ii plimbati, nu unul tot timpul in mijloc, unul in dreapta si unul in stanga, respectiv in locul din fata, sau locul din spate.Vezi aici carucioare 

Despre nichiduta

Cu drag pentru cei mici.