Cum Sa Curatati Un Carucior Pentru Copii-nichiduta.ro

BUCURESTI - 25 iulie 2013

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Un carucior pentru copii trebuie sa fie la fel de curat ca si patutul unde cel mic doarme. Sa nu uitam ca un carucior poate fi folosit in fiecare zi si il poate imbolnavi pe cel mic prin prezenta bacteriilor si a murdariei. Aflati asadar cum sa scapati de murdarie in cele mai sigure conditii si sa il protejati pe cel mic de eventualele probleme de sanatate care ar putea aparea.

Caruciorul pentru copii nu se curata niciodata cand micutul este inauntru, chiar daca s-ar distra pe cinste vazand toata activitatea ce se petrece in jurul sau. In plus, un carucior nu trebuie niciodata spalat atunci cand persoana care il spala stie ca acesta va fi folosit peste o ora sau doua. Carucioarele pentru copii se curata cu ajutorul detergentilor si a apei caldute, de aceea trebuie sa ramana cateva ore la aer, in bataia vantului, pentru a se usca. Daca materialul textil cu care este acoperit scaunul caruciorului se poate desprinde, uscarea va fi mai rapida, insa daca nu se desprinde, va trebui ca micutul sa mai astepte pana cand va iesi in plimbare afara.

In cazul in care nu stiti ce detergenti sa folositi, recomandarea noastra este sa folositi detergenti de rufe, din aceeasi categorie in care intra si detergentii cu care spalati hainele micutului. Cele mai bune optiuni sunt reprezentate de detergentii organici, care desi sunt mai scumpi decat marea majoritate a celorlalti detergenti, sunt mult mai buni, pentru ca nu cauzeaza iritatii ale pielii si nici nu stimuleaza potentialele alergii la substante chimice. Si daca nu vreti sa folositi detergenti de niciun fel, folositi cu incredere apa si sapunul, care sunt sfinte oricand doriti sa curatati un anumit material textil.

Dupa ce spalati caruciorul nichiduta 2 in 1 cu apa si sapun sau detergenti, in functie de optiune, aveti grija sa folositi si apa oxigenata, care omoara bacteriile si curata petele care sunt mai rezistente si care nu au disparut in etapa anterioara, cand s-a folosit apa cu sapun, respectiv cu detergenti.

Apa oxigenata trebuie lasata sa actioneze cateva minute, dupa care suprafata spalata cu aceasta apa trebuie clatita cu apa de la chiuveta. Atentie: apa nu trebuie sa intre in zonele de imbinari ale structurii caruciorului, care sunt de cele mai multe ori de aluminiu. De aceea, chiar si atunci cand clatiti un carucior pentru copii sport trebuie sa folositi o carpa, nu sa puneti caruciorul sub jet de apa.

Despre nichiduta

sc.nichiduta trading.srl
Imporator si disitrubitor de masinute electrice pentru copii