Cum Sa Pozitionati Un Scaun De Carucior La Orizontala - nichiduta.ro

BUCURESTI - 26 august 2013

Comunicat tip General in Retail

Inainte de a prezenta “secretul” pozitionarii unui scaun din pozitia verticala in cea orizontala, trebuie sa mentionam ca numai anumite carucioare au astfel de scaune, asadar nu incercati sa lasati pe spate un scaun care nu a fost gandit din fabrica pentru a sta in pozitie orizontala.

Cum Sa Pozitionati Un Scaun De Carucior La Orizontala - nichiduta.ro

Scaunele, ca si alte componente ale unui carucior, sunt prinse de cadrul metalic al caruciorului in cateva puncte, cu ajutorul unor suruburi. Ei bine, pentru a lasa scaunul in jos nu este cazul sa dati suruburile jos sau cine stie ce alte operatii complicate. Tot ce trebuie sa faceti este sa vedeti unde se afla pozitionat un maner care va va permite sa lasati scaunul in pozitie orizontala. Anumite scaune se pot lasa chiar in mai multe pozitii intermediare, ca sezlongurile de pe plaja.

 

Scaunul nu trebuie lasat mai jos sau ridicat atunci cand micutul se afla inauntru, pentru ca elementele de siguranta ale caruciorului, ca de exemplu centura de siguranta va avea o alta pozitionare, care nu va mai fi eficienta in timpul deplasarii.

Inainte de a misca scaunul nichiduta in orice pozitie doriti, verificati mecanismul de blocare-deblocare, ce se afla undeva in spatele scaunului. Mecanismul acesta trebuie deblocat inainte de a face modificarile pe care le doriti la pozitia scaunului, iar apoi trebuie blocat din nou. Acest mecanism ajuta ca scaunul caruciorului sa nu ia brusc o alta pozitie; se poate intampla ca o piatra intalnita in drum sa faca structura intregului carucior sa vibreze si sa schimbe un scaun din pozitie orizontala in verticala sau invers, daca mecanismul de blocare nu este activat.

 

Daca folositi un carucior dublu sau triplu, operatiunea mentionata mai sus trebuie facuta in legatura cu fiecare scaun. Nu exista un maner universal pentru ambele sau toate cele 3 scaune ale caruciorului. In plus, nu toti copiii dintr-un carucior dublu sau triplu pot avea aceleasi preferinte; unul poate vrea sa doarma, asadar sa aiba scaunul la orizontala, dar celalalt sau ceilalti poate vor sa priveasca ce se intampla pe strada, asa ca este important ca fiecare copil sa fie tratat in mod diferit.

 

Un scaun se poate pozitiona la orizontala sau la verticala destul de usor. Totusi, inainte de a il plasa pe micutul dumneavoastra in el, incercati sa faceti acest lucru cu o papusa de plastic: ridicati sau coborati scaunul, activati mecanismul de blocare, puneti-i centura papusii si apoi, luati operatiunea de la inceput. Numai daca va intra in reflex puteti fi sigur/a ca veti face tot ce este necesar cand veti plimba copilul, si nu veti uita sa activati mecanismul blocant.

este detaliata stirea principala transmisa. Corpul comunicatului trebuie sa cuprinda raspunsurile la intrebarile: Cine? Ce? Cand? Unde? De ce? Cum? Pentru a creste interesul fata de informatia expusa adauga citate relevante ale persoanelor implicate: reprezentantii companiei, specialisti in domeniu, parteneri de afaceri implicati.Pentru toata gama si stocuri reale accesati sectiunea scaune auto pe nichiduta.ro

Despre nichiduta

sc.nichiduta trading.srl
Un magazin online de incredere