Cum Sa Strangeti Un Carucior De Tip Umbrela - nichiduta.ro

BUCURESTI - 9 iulie 2013

Comunicat tip General in Internet

Multi parinti aleg sa cumpere pentru micutii lor un carucior de tip umbrela, insa cand vine timpul sa stranga caruciorul, realizeaza ca nu stiu cum sa faca acest lucru, si il lasa nestrans, caruciorul practic neindeplindu-si una din functiile sale cele mai importante: ocuparea unui spatiu cat mai redus in casa, in locul unde este depozitat.

Carucioarele de tip umbrela sunt in general carucioare sport, sunt usoare, nu necesita o intretinere zilnica si pot fi manevrate cu o singura mana, atentie nu cand este copilul inauntru. De asemenea, sunt si foarte usor de utilizat, insa modalitatea de strangere a lor le poate da batai de cap multor parinti.

 

Principalul lucru pe care trebuie sa il descopere parintii care cumpara un carucior de tip umbrela este mecanismul de inchidere. Nu o sa scrie pe nicaieri pe carucior “Mecanism de inchidere”, insa daca se ia manualul de utilizare la studiat, se va vedea unde se afla acest mecanism mai exact. Majoritatea carucioarelor de acest tip au un singur maner, cu ajutorul caruia caruciorul se inchide, respectiv se deschide.

 

Cand mecanismul de inchidere este gasit, acesta trebuie dezactivat, nu inainte de a scoate copilul din carucior. Acest mecanism este activat prin definitie (sau trebuie activat) atunci cand copilul este plimbat, pentru ca nu cumva caruciorul sa se stranga din senin si sa loveasca micutul din interiorul sau. Cand mecanismul de inchidere este dezactivat, caruciorul se poate strange. Multe carucioare de tip umbrela folosesc un butonas rosu in zona mecanismului de inchidere, pentru ca acesta sa fie gasit mai usor. Acest butonas trebuie ridicat in sus pentru a dezactiva mecanismul de inchidere; cand este coborat, inseamna ca mecanismul de inchidere este activat, iar caruciorul nu se poate strange din greseala singur.

 

Cand mecanismul este dezactivat si caruciorul nichiduta.ro gata de a fi strans, strangeti-l avand grija ca scaunul caruciorului si tot ce se afla sub carucior sa intre sub umbrela. Un carucior de tip umbrela strans nu seamana deloc cu un carucior, ci mai degraba cu o umbrela mai mare, cu roti si intr-o parte si in cealalta a sa. Cand caruciorul este strans, mecanismul de inchidere a caruciorului, care acum este dezactivat, trebuie activat din nou, pentru a nu ii da posibilitatea caruciorului sa se deschida cumva din greseala.

 

Carucioarele umbrela sunt recomandate celor cu un stil de viata activ, mereu pe fuga, iar numele de “carucior de tip umbrela” nu are nicio legatura cu posibilitatea de folosi caruciorul in zile ploioase, ci cu modalitatea sa de strangere.Citeste mai multe articole pe www.mamicasicopilul.ro

Despre nichiduta

sc.nichiduta trading.srl