Joc lego pentru baietii mici

BUCURESTI - 3 decembrie 2013

Comunicat tip General in Afaceri

Baietii sunt de mici pasionati de constructii si de masinute. Pentru a veni in intampinarea dorintelor lor, le puteti cumpara sau oferi cadou seturi de joc “Lego duplo

www.nichiduta.ro

www.nichiduta.ro

Cu aceste jocuri baietii au posibilitatea ca din piese de plastic de dimensiuni diferite, in culori si forme diferite sa compuna si sa creeze diferite case, castele, blocuri sau poduri, statii de benzina pentru masinutele preferate sau statii pentru pompieri, politisti si multe altele.Vezi aici toata gama lego www.nichiduta.ro/lego

Jocul lego incita interesul, curiozitatea, interesul si creativitatea baietilor chiar de la varsta de 3-4 ani. Jucandu-se mai intai impreuna cu parintii, pentru a putea intelege modalitatea de folosire a formelor colorate, baietii vor incerca din ce in ce mai mult sa realizeze constructii inedite.

In acest mod li se stimuleaza creativitatea, atentia voluntara si capacitatea de a manipula obiecte mai mari sau mai mici, in functie de dimensiunile pieselor componente ale jocului.

Fireste ca in zilele friguroase de iarna, in zilele ploioase cand nu pot fi scosi la plimbare sau nu se pot juca in aer liber, baietii vor descoperi fascinati bucuria de a construi din piese viu colorate. In cazul in care doriti sa le oferiti sansa de a avea la dispozitie o gama foarte mare de piese de constructie lego, puteti achizitiona mai multe seturi diferite din care se pot compune un numar infinit de modele, de constructii atat prin alaturarea pieselor, cat si prin imbinarea acestora. Jocul “Lego duplo” se imbina cu usurinta, se desfac la fel de simplu putand fi combinate iarasi.

Materialul plastic din care sunt realizate este rezistent si se spala usor cu apa si detergent pentru vase. Jocul “Lego duplo” poate fi utilizat atat in interior, cat si afara, pe ciment, gresie sau pe iarba, copilul putand sa se joace dar  si sa stea in aer liber. Se recomanda spalarea periodica a cuburilor pentru a fi mentinute curate in scopul evitarii transmiterii microbilor.

Despre nichiduta

Cu drag pentru cei mici.