Jucariile moderne

Bucuresci - 15 noiembrie 2012

Comunicat tip General in Retail

Ceea ce inseamna jucariile in zilele noastre nu este echivalent cu ce erau ele odata, acum 10 ani sau poate chiar mai mult

Daca pentru parintii nostri jucarie era orice lucru care scotea zgomot sau se invartea, acum insa nu mai este asa. Toate domeniile de activitate evolueaza intr-un mod accelerat si asta include si industria lucrurilor destinate copiilor.

 Copii din prezent au anumite pretentii, sau oare i-am facut noi sa aiba acele pretentii? Ei dar si noi, avem posibilitatea de a alege dintr-o gama larga de  lucrusoare destinate bunei dispozitii. Mamele impreuna cu fetitele lor au acum posibilitatea de a gati mancare imaginara in bucatarii facute cat se poate de real, pot calca haine si pot chiat hrani si plimba bebelusul in carut( in miniatura). Papusile au acum casa, si nu una foarte simpla ci una mobilata si utilata corespunzator unei printese.

 Pentru baietei designerii au creat adevarate ateliere in care masinutele sunt in asa fel facute incat sa se poate asambla si dezasambla, in acest mod, micutii vor invata denumrile ustensilelor si vor deprinde modul in care sa le foloseasca. Mai mult decat atat mai au la dispozitie si piste de masinute sau biciclete, unele dintre ele si pe baza de curent electric, ceea ce i permite sa de startul impreuna cu prietenii unor adevarate curse.

 Copilaria, jucariile si timpul dedicat utilizarii acestora reprezinta cea mai frumoasa etapa din viata unui om.  O gama larga despre ceea ce insemna jucarii moderne aveti la dispozitie in ofertele de jucarii copii in magazinele online de specialitate.

Despre nichiduta

sc.nichiduta trading.srl
Imporator si distribuitor articole copii