Landouri Carucioare Copii

BUCURESTI - 10 ianuarie 2013

Comunicat tip Administrativ / Management in Retail

Landourile carucioarelor pentru copii sunt accesorii recomandate a fi folosite cu carucioarele pentru copiii foarte mici, in general pentru cei mai mici de 6 luni.

Vezi ofertele pe nichiduta.ro

Vezi ofertele pe nichiduta.ro

Landourile asigura o pozitie perfect orizontala pentru cei mici, exact asa cum este recomandat de catre medicii pediatri care spun ca un bebelus trebuie sa doarma numai pe spate, nu pe burtica.

 

Landourile sunt captusite cu materiale textile moi, au peretii flexibili si pot fi usor montate si demontate din carucioarele celor mici. Ele prezinta si o centura de siguranta, care asigura faptul ca micutul din interior nu se va rasuci in stanga sau in dreapta, si nu se va sufoca.

 

Landourile sunt disponibile in foarte multe culori si costa in jur de 200 RON. Sunt create in general de aceleasi firme care realizeaza si carucioare pentru copii. Aceasta inseamna ca landourile trebuie cumparate de la producatorul de unde aveti si caruciorul copilului. Acest lucru este necesar pentru ca este nevoie ca landoul sa fie compatibil cu caruciorul pentru care se cumpara. Nu veti putea asigura niciodata un nivel maxim de siguranta pentru copilul dumneavoastra daca achizitionati un landou produs de firma B pentru un carucior produs de firma A.

Landourile se pot folosi de multe ori ca si cosulete auto, situatie in care unul dintre parintii copilului trebuie sa stea cu cel mic pe bancheta din spate a autovehiculului.

Anumite landouri prezinta un spatar reglabil, pentru a asigura un unghi de cateva grade zonei unde copilul isi tine capul. Aceasta caracteristica este luata in calcul de catre cei care au copiii mai mari, si care nu isi mai petrec tot timpul dormind. In general, astfel de landouri prezinta in partea inferioara un buton ce permire reglarea unghiului de inclinare a saltelei. In plus, landourile se pot detasa de pe sasiul caruciorului dintr-o singura apasare a unui buton.

Un landou cantareste in jur de 6 kg, este livrat in cateva zile, daca este cumparat de pe Internet, si poate fi utilizat de la nastere pana cand micutul atinge greutatea de 10 kg. Orice incalcare a instructiunilor recomandate de producator poate duce la micsorarea nivelului de siguranta a copilului ce este plasat intr-un landou.

Landourile pot fi transportate in mana ca si cosuletele auto, cu ajutorul unui maner rezistent ce se afla amplasat la mijlocul landoului, si poate fi folosit foarte usor atunci cand parintii se grabesc sa ajunga undeva si nu au timp sa mai monteze caruciorul, in cazul in care acesta este strans si depozitat undeva in casa.

Despre nichiduta

nichiduta trading importator cangaroo,radio flyer,injusa,patuturi din lemn,saltele patuturi