Masinutele electrice sunt jucarii

BUCURESTI - 22 octombrie 2012

Comunicat tip General in Internet

Majoritatea activitatilor recreative au un rol important in dezvoltarea psihica si fizica a unui copil,asa ca trebuie sa ii oferiti micutului dumneavoastra cat mai multe sugestii cu activitati amuzante si recreative specifice verii

Fati cont pe site-ul nichiduta.ro

Fati cont pe site-ul nichiduta.ro

.Desi este vara afara, ploile tot isi mai fac aparitia cand le e lumea mai draga copiilor,cand sunt in parculet, se joaca leapsa sau tocmai au desenat sotronul. Nu il lasa pe micutul tau sa fie trist, stand cu fata lipita de geam si asteptand sa se potoleasca ploaia pentru a se mai juca si el. Ofera-i alternative distractive pe care sa le faca in casa.

Masinutele electrice sunt jucarii care pot fi utilizate atat in interiorul casei cat si in exteriorul acesteia.Cu siguranta micutul dumneavoastra va fi extrem de incantat sa primeasca un astfel de cadou.Aceste jucarii sunt foarte populare in randul copiilor si sunt preferate chiar si de fetite,cu siguranta veti observa ca sunt destul de multe modele,unele create special pentru fetite.Majoritatea masinutelor electrice imita foarte bine modele de masini adevarate,acest lucru ii atrage pe cei mici sa isi doreasca si ei o astfel de minunatie.Absolut toate accesoriile acestei jucarii sunt identice cu cele pe care le contine o masina adevarata.

 Vara este un sezon dupa care copii se topesc, dar predispus accidentelor si pericolelor la tot pasul,de aceea este foarte necesar ca inainte de a achizitiona masinuta,sa va asigurati ca aceasta indeplineste absolut toate conditiile de siguranta si de confort.Masinutele electrice de 6 V sunt cele mai putin puternice, fiind functionale in special pe suprafetele dure, cum ar fi aleile drepte din parc. Viteza medie a unei masinute cu putere de 6V este aproximativ aceea a unui adult,aproximativ 4 km/h.Masinutele electrice de 12 V sunt putin mai scumpe dar au o viteza putin mai mare si pot fi folosite pe mai multe tipuri de teren.Indiferent de ce model vei alege,trebuie ca mereu sa ti cont de parerea juniorului tau.

Despre nichiduta

Importator articole copii sc.nichiduta trading.srl