Patuturi Pliabile Pentru Copii

Constanta - 27 noiembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Patuturile pliabile sunt recomandate celor care calatoresc foarte mult si sunt nevoiti sa isi ia si copiii cu ei.

Aceste patuturi costa in jur de 500 RON sau mai putin, in functie de producator, si ofera tot confortul unui patut de lemn, care poate sa fie mult mai scump. Am mentionat acest lucru, pentru ca patuturile pliabile sunt in general realizate din plastic, avand un cadru de aluminiu, care este la fel de usor ca si plasticul.

 

Patuturile pliabile vin si cu o masuta de infasat, care este incorporata in patut si se afla undeva in partea de sus a patutului. Aceasta masuta, care este mai degraba asemanatoare cu o tavita, este pozitionata deasupra picioruselor copilului, deci nu ii obstructioneaza acestuia vederea.

 

Spre deosebire de patuturile de lemn, care au in general 4 picioare, patuturile pliabile au mai multe picioare (in general 7), pentru ca sunt mai usor de miscat de catre copiii nazdravani. De aceea, pentru o mai mare stabilitate producatorii folosesc mai multe picioare plasate in anumite puncte strategice, si care impiedica miscarea patutului de pe loc.

 

O alta diferenta fata de patuturile de lemn este ca patuturile pliabile, care sunt realizate din plastic, vin si cu saltea. Saltelele sunt din burete, sunt in general subtiri, si au o baza rigida, ce nu le permite copiilor sa le ridice atunci cand vor ei. Patuturile pliabile au doua nivele, iar in cazul copiilor mici, salteaua trebuie asezata la nivelul superior; locul ramas liber dedesubt se poate folosi ca si spatiu de depozitare a jucariilor copilului, a hainutelor etc. Atunci cand copilul creste mai mare si se inalta, salteaua se va aseza la nivelul inferior, ca sa nu ii permita copilului sa iasa din patut cand doreste.

 

Partile laterale ale unui patut pliabil din plastic sunt realizate in general din materiale textile. Nu exista niciun fel de grilaje ca la patuturile din lemn, asadar nicio posibilitate pentru cei mici sa isi prinda degetutele in grilele patutului.

 

Alte caracteristici posibile ale unui patut pliabil sunt: buzunare multiple unde se pot depozita multe lucruri ale copilului, roti cu frana, arcada plasata deasupra capului copilului, care poate fi detasata, cosulet lateral, spatios si perfect pentru depozitare jucarii sau hainute, plasa pentru tantari pentru asigurarea unui somn linistit pe timp de vara si un sac pentru dormit, care este inclus in pachet, si folosit de copiii mai mari de 4 ani in noptile mai racoroase.

Despre nichiduta

sc.nichiduta trading.srl
Imporator articole copii si distribuitor

Taguri: patut ieftinepatut