Peste 15000 de jucarii pe nichiduta

BUCURESTI - 16 decembrie 2013

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Jucariile adecvate copiilor sunt cele care nu prezinta pericol de accidentare sau de lovire

Din categoria jucariilor pentru copii adecvate oricarei varste se inscrie si jocul lego. Acest joc ingenios este realizat din cuburi de plastic dur, insa rezistent la loviri repetate.

Cuburile pot avea dimensiuni diferite, iar coloristica lor este vie si atractiva. Jocul lego ofera posibilitatea copilului sa realizeze atat constructii plane, prin alaturarea elementelor, cat si constructii pe verticala spre amuzamentul acestora. Alaturarea si imbinarea elementelor jocului implica mii de posibilitati, de fiecare data altele, astfel incat sa reprezinte jucaria ideala, de care nu se vor plictisi copiii. Acest tip de joc se comercializeaza in cutii si au un numar variat de elemente, in functie de dimensiunile pieselor.

Jocul lego cu piese in format mare, destinat copiilor cu varste intre 2-4 ani au un numar mai mic de elemente, dar chiar si asa le ofera o mare varietate de posibilitati de imbinare si alaturare a acestora astfel incat copilul sa nu se plictiseasca. Jocurile lego cu piese mai mici sau foarte mici destinate copiilor de peste 5 ani, au o varietate infinita de compunere si alaturare a elementelor, oferind posibilitatea manipularii acestora pentru constructii inedite.Pentru toata gama de jucarii accesati www.nichiduta.ro

Se recomanda alegerea jucariilor lego cu piese mari pentru copiii de 2-4 ani pentru evitarea accidentelor generate de inghitirea pieselor. Dimensiunile mari ale elementelor ofera numai posibilitatea de a le manipula, fara a le putea introduce in gura sau inghiti.

Cand copiii sunt mai mari, dimensiunile elementelor jocului lego pot fi mai mici, deoarece impulsul de a “gusta” piesele nu se manifesta la aceasta varsta.

Realizate in culori atractive, elementele jocului lego permite realizarea constructiilor monocromatice sau policromatice spre deliciul celor mici.

La inceput se recomanda ca adultii sa se joace cu copiii  de 2-3 ani folosind piesele jocului pentru ca acestia sa aiba cateva modele pe care sa le reproduca. Ulterior acestia vor realiza constructii plane sau pe verticala pe care vor dori sa le arate parintilor. De fiecare data se recomanda ca parintii sa laude realizarile copilului pentru a-i stimula dezvoltarea persoanala.

Despre nichiduta

Cu drag pentru cei mici.