Peste 6000 de jucarii pentru copii pe nichiduta.ro

BUCURESTI - 1 noiembrie 2012

Comunicat tip General in Afaceri

Noi adultii ne gandim cu mare placere la momentele de joaca din copilarie.Copii nostrii trebuie sa dipuna de o copilarie la fel de magica.

In ziua de astazi in magazine exista o gama foarte variata de jucarii ,copiii au astfel posibilitatea sa alega modelul potrivit pentru fiecare.Copilaria reprezinta o lume fermecata,duioasa,lina,dulce in care orice lucru pare posibil de realizat.Acest taram magic trebuie sa fie completat de jucarii,astfel copilasii vor traii toate momentele la intensitate maxima. Nu este exagerat daca spunem ca in viata copilului jucaria ocupa acelasi loc pe care-l detine cartea in viata omului adult. Este prea putin sa definim jucaria drept un obiect anume destinat pentru jocurile copiilor.Copilasul dumneavoastra nu vat rata jucaria ca pe un simplu obiect neinsufletit,in plan imaginativ si afectiv ii va aplica insusiri care vor pune stapanire pe toata fiinta lui

.Majoritatea jucariilor stimuleaza fortele de creatie al copilului,ii starneste fantezia si ii alimenteaza anumite sentimente si interese.Cu siguranta jucaria preferata a copilasului va fi un adevarat prieten pentru toata viata.In cazul scolarului,jucariile au rolul de a dezvolta gandirea acestuia intr-un mod mai rapid si mai distractiv.

De cele mai multe ori parintii sunt  pusi in fata raftului cu jucarii,nu stiu ce sa aleaga pentru copiii lor sau se lasa induplecati de copiii care cer o anumita jucarie. Rolul nostrum,al parintilor este insa sa ii indrumam sa faca cea mai buna alegere, iar daca sunt inca prea mici pentru a alege singuri, noi trebuie sa luam decizia in intregime. Jucariile au si rol educativ, sunt create pentru anumite segmente de varsta si special pentru a dezvolta anumite arii ale motricitatii, cognitiei, socializarii, imaginatiei, limbajului si chiar afectivitatii.Nu trebuie sa ii cumparati copilului dumneavoastra orice jucarie pe care o doreste deoarece prin lipsa unei anumite jucarii el isi poate dezvolta imaginatia.

Spre exemplu,din alte obiecte isi va realiza jucaria mult dorita.In magazinele on-line cu siguranta veti gasi jucaria potrivita pentru copilasul tau,astfel el va dispune de o copilarie fericita dar se va dezvolta si intr-un mod mai rapid.

 

Despre nichiduta

sc.nichiduta trading.srl