Saniute Clasice Pentru Copii De Toate Varstele

BUCURESTI - 26 noiembrie 2012

Comunicat tip General in IT&C

Crearea unei saniute este intotdeauna un proiect ambitios, insa de ce sa va stresati cu acest lucru cand puteti sa cumparati o saniuta gata construita, si care oricum vine cu mult mai multe sisteme de siguranta, decat cele pe care le-ati putea improviza dumneavoastra.

Structura unei saniute implica existenta unui cadru de lemn ranforsat cu metal sau a unui cadru in intregime metalic, a unei centuri de siguranta si a unei saltele, pusa in zona scaunului saniutei, pentru a ii fi confortabil copilului.

 

Saniutele sunt create pentru copiii care pot deja sa stea in fundulet, adica de pe la varsta de 6 luni. Multe dintre ele au si spatar, pentru a fi si mai potrivite pentru copiii mici, care nu stiu cum sa se tina de o sanie ca sa nu cada de pe ea.

Indiferent ca sunt din lemn, metal sau plastic, saniutele nu sunt mari, de aceea pot fi usor depozitate. Ele sunt vopsite electrostatic, pentru a fi rezistente la coroziune, vin cu curele groase, care nu se rup dupa doar cateva utilizari, si prezinta o salteluta facuta dintr-un material plastic sau textil foarte rezistent.

Anumite saniute, in special cele pentru copiii mici, au si un maner in spate, exact ca si carucioarele pentru bebelusi, pentru ca parintii sa nu stea tot timpul cu grija copilului care s-ar afla in spate, in cazul unei saniute trase din fata.

 

De asemenea, tot pentru copiii mici, exista saniute care sunt invelite intr-un material plastic, ce le tine cald copiilor. Ideea este ca atunci cand copiii folosesc o astfel de saniuta, trebuie sa stea oarecum culcati, ceea ce ii va impiedica sa vada o buna parte din peisaj.Vezi preturi la saniute pe saniutepentrucopii.ro

Copiii mai mari pot folosi saniute clasice realizate din plastic. Acestea sunt recomandate incepand cu varsta de 3 ani si pot fi trase de parinti din fata, cat si folosite de copiii de unii singuri, atat timp cat depasesc varsta de 6 ani si stiu cum sa manevreze o saniuta. Aceste saniute din plastic nu au un scaun textil sau din plastic, si in general nu prezinta nici centura de siguranta; se considera ca un copil nu are cum sa cada de pe saniuta daca este tras pe suprafete plane, fara obstacole. Totusi, atunci cand copilul foloseste singur saniuta, este de preferat sa cumparati o centura de siguranta ce se poate atasa foarte simplu de scaunul saniutei, si mai apoi de trunchiul copilului.Comada Online Aici

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/nichiduta/saniute-clasice-pentru-copii-de-toate-varstele